Az Országgyűlés törvényhozó munkáját modellező rendezvény, felsőoktatásban résztvevő hallgatók számára.

A februárban induló felsőoktatási képzésekre 2018. november 15-ig lehet jelentkezni. Az eljárás szabályait tartalmazó tájékoztató és a felsőoktatási intézmények által meghirdetett képzések már olvashatók a felvi.hu oldalon.

2018.10.17-én, szerdán 15:00 órakor a Dunaújvárosi Egyetem ad otthont annak az előadásnak, mely a vállalkozóvá válás rejtelmeibe enged betekintést. Az előadás helyszíne az egyetem főépületének 305. számú terme lesz.

Harmadik helyezést ért el a Dunaújvárosi Egyetem a „Virágos Dunaújvárosért” 2018. versenyen.

Az alap- és mesterképzésben részt vevő hallgatók szellemitulajdon-védelmi tudásának bővítése érdekében a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala (SZTNH) pályázatot ír ki a 2018-2019 tanév őszi félévében végzős hallgatók részére.

A Dunaújvárosi Egyetem 60 órás ingyenes középszintű fizika érettségi felkészítő tanfolyamot szervez. Az órák péntek délutánonként lesznek az egyetemen, tervezett kezdés okt. 26.

Érdeklődni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, illetve a 06 25 551 168 telefonszámon lehet.