Elkezdődtek az Európai Mobilitási Hét programjai városunkban. A Dunaújvárosi Egyetemen a csütörtöki tematikus nap előtt egy másik program is várta az érdeklődőket, méghozzá egy vándorkiállítás a honvédség történetéről.

 Magyarország honvédelmi minisztere pályázatot hirdet a Honvédelmi Minisztérium által folyósított ösztöndíj elnyerésére.

2018. szeptember 12-én a Dunaújvárosi Egyetem Tanárképző Központ oktatója, Budai Gábor a Pécsi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar „Oktatás és Társadalom” Neveléstudományi Doktori Iskolájában sikeresen megvédte „Dunaújváros szakképzése és munkaerőpiaca az 1993-tól 2013-ig tartó időszakban” című doktori disszertációját. Gratulálunk a Tanár úrnak!

 

 

Együttműködési szerződést kötött a Dunaújvárosi Egyetem és a Katasztrófavédelmi Oktatási Központ. A két intézmény a jövőben több közös projektet is tervez.

2018. szeptember 6-8 között került megrendezésre a Dunaújvárosi Egyetem Hallgatói Önkormányzata által a 2018-as DUE Gólyatábor.

A Dunaújvárosi Egyetem Szenátusa azon oktatónak, aki főiskolai, illetve egyetemi tanári címmel rendelkezik, és nyugdíjazására tekintettel foglalkoztatását megszüntetik, a Szenátus Professor Emeritus címet adományozhat. A Dunaújvárosi Egyetem Szenátusa Professzor Emeritus címet adományozott dr. habil Palotás Béla főiskolai tanár részére.