A Dunaújvárosi Egyetem vezetősége 2020. március 11-én jelentette be a digitális oktatásra való átállást, melynek egyik fő támogatója az Online Studium, amely talán országosan is egyedülálló a felsőoktatásban.

A Dunaújvárosi Egyetem összeállított egy listát azon kérdésekről, mely az új digitális oktatásra való átálláskor felvetődött a hallgatóink által!

Kormányzati kezdeményezésre kompetencia központok fogják támogatni a paksi új atomerőművi blokkok létesítését. Döntés született arról, hogy az egyik kompetencia központot a Dunaújvárosi Egyetemen alakítják ki. A Központ az atomerőmű létesítés-specifikus kérdéseivel fog foglalkozni, az alkalmazott szerkezeti anyagok, az anyagtechnológiák a szereléstechnológiák kérdéseivel, különös tekintettel a hegesztésre, a roncsolásos és roncsolás mentes anyagvizsgálatokra.

A Dunaújvárosi Egyetem 2020. március 11-én értesítette hallgatóit a koronavírushoz kapcsolódó digitális formában történő oktatás kialakításáról!

Kell egy kis segítség a szakdolgozatod megírásához? Az Eduline.hu portál összeszedte a legjobb 3 szakirodalmi adatbázist, melyek elérhetőek online is! Mutatjuk a lehetőségeket!

Az Ujvári János diplomadíj-pályázat célja segíteni a felsőoktatási tanulmányaik végéhez közeledő hallgatókat, hogy diplomadolgozatuk témáját megfelelő szakmai támogatás mellett szellemitulajdon-védelmi szempontból is megvizsgálják, és feltérképezzék az általuk választott téma szellemitulajdon-védelmi vonatkozásait, illetve oltalmazhatósági lehetőségeit.