2019. május 27-én, reggel 8 órakor a Dunaújvárosi Egyetem Főépülete előtt kezdik meg a hallgatók az említett fém emlékmű tolását, amelyet megközelítőleg 7 nap alatt fognak a Miskolci Egyetem campusára juttatni.

Kedves Hallgatóink! Vasárnapig elérhető a Neptun rendszerben a HASIT játék második része! Töltsétek ki még ma, és nyerjétek meg az egyik HASIT pólót!

A Dunaújvárosi Egyetem Nemzetközi Kapcsolatok Irodája 2019. május 13. és 17. között rendezte meg a Nemzetközi Hetet, amelynek célja az Európán belüli és kívüli, Erasmus+ partnerek és egyetemeikkel való együttműködés megerősítése volt.

2019. május 23-án a Dunaújvárosi Egyetem Hallgatói Önkormányzata is kiveszi a részét az egyre népszerűbb szemétszedési kihívásból.

2019. május 21-én került megrendezésre nyolcadik alkalommal a Dunaújvárosi Egyetem TV Stúdiójában a hallgatóknak szóló Kisfilm Fesztivál.

Paks II. Akadémia néven képzési együttműködés jön létre az új atomerőművi blokkok kivitelezéséért felelős projekttársaság, azaz a Paks II. Zrt. és hat egyetem között. A Paks II. Akadémia program keretében szeptembertől vehetnek részt az érdeklődők az alapképzésre épülő atomerőművi üzemeltetési szakmérnök elnevezésű szakirányú továbbképzésben. A Dunaújvárosi Egyetem is a leendő képző intézmények között szerepel, az erről szóló támogatási szerződés aláírására szerdán került sor az intézmény Rektori Tanácstermében.