A Dunaújvárosi Egyetem Sportirodája kérdőívet állított össze hallgatói számára, amelyben értékelni tudják a DUE sportszolgáltatásait, azok minőségét, valamint javaslatot tehetnek egy-egy sportfoglalkozásra, amelyet szívesen végeznének.

A Magyar Elektrotechnikai Egyesület (MEE) az erősáramú elektrotechnika, automatizálás, villamosenergia- piac, energiastratégia vagy kapcsolódó területein diplomatervet, szakdolgozatot készítő MSc mesterszakos és BSc alapszakos hallgatók számára pályázatot hirdet.

Sok sikert kívánunk végzős hallgatóinknak! Ne feledjétek, a diploma után is van lehetőségetek továbbtanulni!

A 2020. március 11-én kihirdetett vészhelyzet óta, rengeteg olyan területe van az életünknek, amely kisebb vagy nagyobb mértékben megváltozott. De hogyan éli meg a mostani helyzetet egy Európai-szuperkupa győztes vízilabdázó? Erre kapunk választ Gurisatti Grétától, a Dunaújvárosi Egyetem hallgatójától.

A Dunaújvárosi Egyetem az alkalmazott tudományok egyetemeként dinamikus fejlődésének köszönhetően fejlett infrastruktúrával, korszerű laborparkkal, kutatási háttérrel és jelentős ipari potenciállal rendelkező környezetben működő felsőoktatási intézmény.

Már megkaptátok az érettségi eredményeiteket, a hiányzó dokumentumokat és többletpontokhoz szükséges papírokat is pótoltátok? Akkor itt az ideje, hogy kipróbáljátok a pontszámító kalkulátorunkat, amellyel megtudhatjátok, hány pontot szerezhettek a 2020-as felsőoktatási felvételin.

Forrás: eduline.hu