A Dunaújvárosi Egyetem az oktatás kimagasló színvonala és a hallgatói élet sokszínűsége mellett a sportra és az egészséges életmódra is nagy hangsúlyt fektet.

A testnevelés órák sokszínűségét jól jellemzi, hogy az egyetem hallgatói rengeteg sportszolgáltatást igénybe vehetnek.   A Dunaújvárosi Egyetem hallgatóinak a tanulmányi időszakuk alatt lehetőségük van szervezett testnevelés óra keretében a következő kurzusokon részt venni:

- Asztalitenisz
- Kosárlabda
- Röplabda
- Futball
- Atlétika
- Tenisz
- Tollas
- Floorball
- Fitnessz
- Kung-fu
- Tánc
- Testépítés
- Úszás

Jelentkezz a DUE-ra és nem csak biztos tudást szerezhetsz, hanem az egyetem sikeres sportcsapatainak is tagja lehetsz! Játssz Te is a DUE színeiben és válaszd a leginkább hozzád illő sportágat! Gondolj csak a kézilabda csapatra, az NB-I-es futsalra, az NB-II-es asztaliteniszre, az OB-2-es floorball közösségre, vagy az Európai Szuperkupagyőztes Dunaújvárosi Egyetem Maarsk-Graphics női vízilabdacsapatára. A versenyeken résztvevő hallgatókat kiemelten támogatja a Dunaújvárosi Egyetem, a nevezés vagy akár a szükséges felszerelés biztosításával. Valamint kiemelkedő sport teljesítmény esetén ösztöndíjjal is hozzájárul a hallgatók sikerességéhez az intézmény.

Ha fontos számodra a sport válaszd a DUE-t!