A kínai Jiangxi tartományban, Nanchang városában található University of Finance and Economics delegációját látták vendégül a Dunaújvárosi Egyetemen. A találkozó célja a két intézmény közötti partnerkapcsolat kiépítése és erősítése volt.

A Jianxi University of Finance and Economics egy 40000 hallgatóval működő egyetem, melynek fő profilja a pénzügy és közgazdaságtan és az előkelő hetedik helyet foglalja el a kínai egyetemek rangsorában. A felsőoktatási intézményt négy fős delegáció képviselte, melyet Que Shandon az egyetem alelnöke vezetett. A Dunaújvárosi Egyetem részéről dr. Kukorelli Katalin a Társadalomtudományi Intézet igazgatója, Gyöngyössy Katalin a Nemzetközi Kapcsolatok Iroda vezetője és az iroda munkatársai fogadták.

A kölcsönös bemutatkozó prezentáció után a vendégek megtekintették az egyetem oktatási infrastruktúráját campus séta keretében, valamint a megbeszélés során a  két intézmény képzési programválasztékának a bemutatásán keresztül igyekeztek meghatározni azokat a képzési területeket, képzési programokat, amelyekre a jövőbeni közös munka építhető. A kínai egyetem képviselői látogatásának a célja együttműködés kialakítása a Dunaújvárosi Egyetemmel az angol nyelvű Gazdálkodási és menedzsment BA szakon, valamint a Mérnök informatikus BSc. szakokhoz kapcsolódóan olyan területeken, mint a kétirányú hallgatói és oktatói cserék, kettős diplomás képzés kidolgozása, online kurzusok kialakításával kapcsolatos információcsere és a “summer university” programok előkészítése és megvalósítása.