2023.10.17-én stratégiai együttműködési megállapodást írt alá a Pannon Oktatási Központ (POK) és a Dunaújvárosi Egyetem (DUE)

 

(Dr. Balázs László a Dunaújvárosi Egyetem oktatási rektorhelyettese és Borgulya Zoltán a Pannon Oktatási Központ igazgatója. Fotó: Szerdahelyi Éva -DUE)

 

A megállapodásnak köszönhetően a POK-ból érkező diákoknak -akik a Dunaújvárosi Egyetemen akarják folytatni felsőfokú tanulmányaikat-, valamint a munkavállalóknak -akik az egyetem továbbképzési lehetőségeit veszik igénybe-, a 2024-es általános felvételi eljárásban maximálisan adható, azaz 100 többletpontot garantál a DUE.

 

A beiskolázás támogatása mellett közös rendezvények, szakmai- és állásbörzék szervezése is szerepel abban a stratégiai együttműködésben, amelyet a mai napon írt alá Dr. Balázs László, a DUE oktatási rektorhelyettese, valamint Borgulya Zoltán, a POK igazgatója.

 

(Fotó: Szerdahelyi Éva - DUE)

 

A 2024-es felvételi eljáráshoz kapcsolódó további információk az alábbi linken érhetők el: https://www.uniduna.hu/felveteli/felveteli_modositasok_23_24