Munkahelyi bölcsődénk a gyermekjóléti alapellátás része, ennek keretein belül lehetőségünk van 1 éves kortól 3 éves korig a gyermekek törvényben rögzített napközbeni ellátására.

 

Olyan családbarát oktatási intézményként működünk, amely elősegíti a munka és a magánélet összeegyeztetését, a munkahely és a családi kötelezettségek összehangolását. A néhány fős (5-7) gyermeklétszámunk lehetővé teszi az egyénre szabott foglalkozást, a türelmesebb, nagyobb odafigyelést, mindezt szakképzett kisgyermeknevelők közreműködésével.

Fontosnak tartjuk az egészséges életmódra nevelés mellett a zene szeretetének elősegítését, a ritmus, az ének és a dal beolvasztását a mindennapokba, a fejlesztő játékokba. A bölcsőde saját játszótérrel rendelkezik, ahol a gyerekek a szabad levegőn gondtalanul tudnak játszani.

Célunk, a gyermekek egyéni fejlettségét szem előtt tartva, a családdal együttműködve, megértő és következetes nevelőmunkával támogatni a gyermekek testi, szellemi, érzelmi fejlődését, életük ezen meghatározó szakaszában.

A 2023/2024-es tanévre elkezdődött a beiratkozás, személyesen vagy e-mailben lehet jelezni az igényeket. Hétfőtől péntekig 6.30-16 óráig fogadjuk a gyermekeket. A bölcsőde családias környezetben került kialakításra az egyetem kollégiumi épületében Dunaújváros Dózsa György út 37. szám alatt.

A szolgáltatás igénybevételére elsősorban az Egyetem dolgozói és hallgatói jogosultak. Fennmaradó szabad férőhely esetén Dunaújváros és vonzáskörzetében élő családok gyermekei is bekerülhetnek.

 

Nagy szeretettel várjuk a csöppségeket!

Bővebb információ:

  • https://www.facebook.com/DUFiokak/
  • Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Tel: +36 30/013-7780