Több éves hagyományhoz hűen ismét International DUE Club-ot szerveztek meg az egyetemen 2022. április 27-én. Az angol nyelvű előadássorozatot minden hónap utolsó szerdáján rendezik meg, amely hónapról hónapra egyre nagyobb népszerűségnek örvend.

 

A szerda délutáni programon most 3 prezentációt is hallgathattak az érdeklődők. Az első előadók Balázs Leó, Fazekas Mihály és Valaczka Marcell Bánki Donát Technikum tanulói voltak, felkészítő tanáruk pedig Szabóné Papp Krisztina. Bemutatójuk „The history of the Hungarian National Football Team” címet viselte.

 

 

A diákokat Reem Yousef követte, aki a Dunaújvárosi Egyetem hallgatója. Előadása Szíriáról szólt, („About Syria”) hiszen ő maga is onnan származik. Felkészítő tanára Bartal Orsolya.

 

 

Végezetül, de nem utolsó sorban Fejes Márk és Harza Márk, 11.d osztályos Bánki Donát Technikum tanulói zárták a délutánt. „Spotlight on Hungaroring, Motorsport in Hungary” című prezentációjukat Filrszkyné Tolnai Ágnes segítette.

 

 

 

Az IC DUE rendezvénysorozat lényege, hogy a résztvevők angol nyelvű előadásokat hallgathatnak meg, különböző érdekes témákban. Az összejövetel nyilvános, így ha kedvet kaptatok, találkozzunk a következő alkalommal!