Az Adecco CEO FOR 1 MONTH programjának keretében egy hónapig dolgozhatsz közvetlenül a magyar, a szlovén és a szerb Adecco cégvezetőivel! A CEO For 1 Month meghosszabbította jelenetezési határidejét: 2022. április 16.

 

Még április 16-áig van időd, hogy jelentkezz az Adecco CEO FOR 1 MONTH gyakornoki programjára, aminek keretében 1 hónapig lehetsz a cég CEO-ja, miközben közvetlenül a magyar, szlovén és szerb Adecco felsővezetői mentorálnak majd. Szerezz egyedülálló szakmai tapasztalatot egy fiatalos, szuper csapat részeként, és vidd haza a 3500 eurós álomfizetést!

 

Regisztrálj most, hiszen április 16-án lezárjuk a jelentkezést! https://sforce.co/3H5WrSm

 

Az Adecco a világ egyik vezető HR-szolgáltatójaként szívén viseli a fiatalok szakmai fejlődését és helytállásukat a munkaerőiacon. Karrierútjuk elindítása és támogatása céljából hozták létre CEO for One Month vezetőképző programot, melynek révén lehetőségük van bemutatni és fejleszteni vezetői készségeiket, gyarapítva ezzel önbizalmukat, szakmai kompetenciáikat és esélyeiket a munkaerőpiacon.

A program keretében a legjobb jelölt egy hónapig dolgozhat közvetlenül a magyar, a szlovén és a szerb Adecco felsővezetőivel. A kiválasztott az egy hónapos program és mentorálás alatt beleláthat egy multinacionális vállalat vezetésébe, kipróbálhatja magát az ezzel járó feladatokban, mindehhez pedig egy felsővezetőt megillető fizetést is biztosítanak számára.