„Alig néhány hónap van hátra a májusi érettségi szezonig - ha még eddig nem tettétek, ideje elkezdeni a gyakorlást. Mutatjuk, milyen feladatsorokkal készülhettek.

 

Próba érettségi

A Studium Generale idén is megszervezte országos próba érettségi napját, ahol matematikából, történelemből és közgazdaságtanból középszinten és emelt szinten is írhattak próbavizsgát a felvételizők. A matek feladatsort és megoldásait itt nézhetitek meg, a töri feladatlapot ide kattintva tölthetitek ki, a közgazdaságtan vizsgát pedig itt éritek el.

A Studium Generale oldalán azonban nem csak a 2022-es próba érettségit tölthetitek ki, hanem a korábbi évek próbavizsgáit is megtaláljátok.

 

Oktatási Hivatal

A korábbi évek érettségi feladatsoraival is gyakorolhattok, a feladatlapokat és a megoldásokat egészen 2005-től kezdődően itt éritek el.

Ha az önálló gyakorlással nehezen boldogultok, akkor érdemes lehet beiratkoznotok egy érettségi-előkészítőre. Ezek közül néhány kurzus teljesen ingyenesen indul, a pontos részleteket itt nézhetitek meg.” –írja az Eduline.hu