Forrás: Felvi.hu

 

„Ez történik épp a felvételiben

Szépen halad előre a jelentkezés során rögzített adatok és feltöltött dokumentumok feldolgozása. Ebben a folyamatban az adatfeldolgozó munkatársak is átnézik az adatbázisban szereplő adatokat, illetve dokumentumokat, hogy legkésőbb április 19-én elindulhasson a felvételi ügyintézés.

 

A jelentkezői nyilvántartásból most már adatsorokat is ki lehet nyerni - a Felvin sokféle bontásban böngészhető a felvételizők megoszlása szakonként, intézményenként vagy akár nemek és életkor szerint. Friss statisztikák » 

 

A jelentkezők legkésőbb 2021. április 19-től folyamatosan nyomon követhetik az E-felvételi felületen a személyes adataikat, jelentkezéseiket, ellenőrizhetik a feltöltött dokumentumaik feldolgozottsági státuszát, a közhiteles nyilvántartásból származó információkat és adatokat.

 

Láthatják majd a felvételi pontjaikat, letölthetik a Hivatal által küldött hivatalos értesítéseket, határozatokat, végzéseket (pl. hiánypótlási felszólítás, besorolási határozat stb.) is. Ezek egy részéről az Oktatási Hivatal e-mailben is értesítést küld.

Az ügyintézési időszak 2021. július 8-ig tart. A ponthatárokat várhatóan július 22-én hirdetik ki.”