Ötletversenyre tudtok jelentkezni, amelyre olyan innovatív projektjavaslatokat várnak tőletek, amelyek segíthetnek csökkenteni a 2022-es férfi kézilabda Európa-bajnokság, valamint kísérőrendezvényeinek karbonlábnyomát.

 

Hogy miben gondolkodjatok?

  • Olyan kezdeményezésekben vagy üzletimodell innovációkban, amelyek segítenek zöldíteni Magyarország történetének első férfi kézilabda Európa-bajnokságát és a köré épülő fesztivált.
  • Olyan megoldásokban, amelyek csökkentik a fesztivál és az Európa-bajnokság alatt keletkező hulladékot.
  • Olyan ötletekben, amelyek a catering eszközök logisztikai rendszerének hatékony és innovatív használatát segítik.
  • Olyan projektekben, amelyek csökkentik a fesztivál energiafogyasztását.
  • Vagy környezettudatos szemléletformáló projektekben.

 

Ideation Workshop

Még nincs ötleted, vagy van, de nem forrott ki teljesen? Esetleg csapattársakat keresel?

Online ötletbörzét kerül megszervezésre március 10-én, 18 órától, egy szakmai workshop keretében. Az eseményen megtudhatjátok, melyek a legnagyobb kihívások egy sportesemény zöldítésekor és szervezésekor, inspirációkat kaphattok saját ötleteitek kiteljesítésére, illetve tippeket kaptok arra, hogyan járulhattok hozzá a 2022-es férfi kézilabda Európa-bajnokság zöldebbé tételéhez.

 

Verseny

A jelentkező csapatok közül 15 kerülhet be a programba. Őket egészen április végéig mentorálnak és segítenek az ötleteik részletesebb kidolgozásában. Március 22-ig jelentkezhetsz csapatoddal az ötletversenyre.

 

Program

 

Díjazás

Érdemes jelentkezni, hiszen az első helyezett ötlete megvalósításra kerül, illetve további különdíjak is kiosztásra kerülnek:

  • automatikus felvétel a Klímainnovációs Közösség egyik „greentech” startup programjába, ingyenes üzletfejlesztési mentoring képzéssel;
  • napijegyek az Európa-bajnokság mérkőzéseire;
  • a MOJO által felajánlott, limitált kiadású WGSM-fülhallgatók;
  • és még sok-sok meglepetés.

 

 

Legyetek részesei, valósítsuk meg együtt az első hazai zöld sporteseményt!

Jelentkezés és további részletek itt: https://www.watchgamesseemore.hu/rajongo/detailed/do-more-idea-competition

Versenyfelhívás

 

A Dunaújvárosi Egyetemen, a sportkommunikáció támogatója az EFOP-3.4.3-16-2016-00017 "A felsőfokú oktatás minőségének és hozzáférhetőségének együttes javítása a Dunaújvárosi Egyetemen és a Milton Friedman Egyetemen" projekt.