A szeptemberben induló osztatlan, alap- és mesterképzésekre, valamint felsőoktatási szakképzésekre 2021. február 15-ig lehet jelentkezni az E-felvételi felületen. A szabályok és tudnivalók a Felvételi tájékoztatóban olvashatók.

Forrás: felvi.hu

 

A Felvin elérhető Felvételi tájékoztató tartalmazza a meghirdetéseket, az aktuális szabályokat, a pontszámítási módszereket és egyéb, az érvényes jelentkezéshez szükséges tudnivalókat. Az intézmények által meghirdetett szakok az Egyetemek, főiskolák vagy a Szakkereső menüpontokban böngészhetők. A Szakleírásokban a keresett képzésekről számos hasznos információ található, Aktuális rovatban pedig a júliusig tartó időszakban a felvi.hu és mi is rendszeresen írunk a felvételi eljárás éppen esedékes teendőiről, feladatairól. Érdemes feliratkozni a Felvi hírlevelére honlapjuk nyitóoldalán, és követni őket a Facebookon is. DUE Facebook>>

 

Január végéig érkezhet a kiegészítés

Az online Tájékoztató január végéig még frissülhet a hivatalos kiegészítéssel, amely tartalmazza a megjelenés után történt esetleges változásokat. A jelentkezés benyújtása előtt tehát elengedhetetlen a kiegészítés során módosított információkat is átnézni, mert hatással lehetnek a korábban kialakított felvételi stratégiára.

 

Jelentkezési határidő: 2021. február 15.

Jelentkezni kizárólag a E-felvételi rendszerén keresztül lehet. A felsőoktatásba történő jelentkezés online felülete a jelentkezési határidőig folyamatosan a jelentkezők rendelkezésére áll. A rendszerben az adatok elmenthetők, így nem szükséges egyszerre minden információt megadni, mert az űrlapok kitöltése bármikor folytatható. Az E-felvételi használata egyszerű és gyors, a szükséges dokumentumok csatolása egyszerűbb. Az E-felvételi használatához első lépésként regisztrálni kell a Felvin.

 

A végleges jelentkezéseket legkésőbb 2021. február 15-én éjfélig kell rögzíteni. A jelentkezés hitelesítésének határideje öt nappal később, február 20-án lesz. A hitelesítés legegyszerűbb módja az Ügyfélkapuval történő hitelesítés.

 

Jelentkezz Te is hozzánk a különböző képzések egyikére, amelyeket IDE kattintva megtalálsz!

 

A jelentkezés folyamatáról a Tájékoztatóban lehet bővebben olvasni »