Az alapképzéseink után a felsőoktatási szakképzéseinket (röviden: FOSZK) szeretnénk bemutatni Nektek, ezzel segítséget adva a gördülékenyebb döntéshez!

A felsőoktatási szakképzés célja olyan gazdaságinformatikus szakemberek képzése, akik képesek a valós üzleti folyamatok megértésére, a folyamatokban rejlő problémák megoldásában szakmai irányítás mellett történő részvételre, az információtechnológia korszerű lehetőségeinek kihasználására, az üzleti informatikai feladatok megoldására, azok menedzselésének támogatására, az információtechnológiailag támogatott üzleti alkalmazások vállalati szintű, modellszemléletű alkalmazására, továbbá megfelelő ismeretekkel rendelkeznek a képzés következő ciklusában történő folytatásához.

A Felsőoktatási Szakképzés (röviden: FOSZK) egy olyan két éves képzés, melyhez csupán 240 pontot kell elérned a felvételin bármelyik tárgyból. Nem kell a bekerüléshez sem nyelvvizsga, sem emelt szintű érettségi és a képzések államilag támogatottak.

A hallgatói szolgáltatások (például ösztöndíjak) természetesen ugyanúgy elérhetők a FOSZK képzésben résztvevők számára, mint az alapképzések hallgatói számára.

A 2 év után felsőfokú szakképzettséget lehet szerezni, ha pedig ezután diplomát szeretnél, az elvégzett tantárgyak beszámításra kerülnek azonos alapképzésen és csupán 1,5-2 év további tanulás szükséges a diplomához.

Ha a képzésről többet szeretnél megtudni, akkor kattints a linkre: http://uniduna.hu/index.php/gazdasaginformatikus

Van egy cikkünk, melyben összefoglaltunk minden fontos információt a 2021-es felvételiről: http://www.miertdue.hu/hirek/517-minden-a-2020-2021-es-felvetelirol-menj-biztosra-a-dunaujvarosi-egyetemmel

Válaszd Te is a Dunaújvárosi Egyetemet!

Az „EFOP-3.4.4-16-2017-00022 MTMI szakok népszerűsítése a Dunaújvárosi Egyetemen és vonzáskörzetében” projekt támogatásával!