A MOL Group 2020. november 2-án nyitotta meg a jelentkezést a GROWWW FEMALE ENGINEERS SCHOLARSHIP PROGRAM-ra, amely egy nemzetközi ösztöndíjprogram a STEM szakirányokon (tudomány, technológia, mérnök, matematika) hallgató nők számára.

 

Az immáron negyedik éve megrendezett program célja olyan fiatal nők támogatása, akik karrierjüket a tudomány és a technológia területén képzelik el, valamint képesek alakítani az energiaipar jövőjét. A programot jelenleg 7 országban, összesen 51 egyetemen indult el.

 

Olyan egyetemi hallgatók jelentkezését várják a MOL Group nőknek szóló ösztöndíjprogramjára, akik a STEM (tudomány, technológia, mérnök, matematika) szakirányok valamelyikén tanulnak Magyarországon, Szlovákiában, Horvátországban, Lengyelországban, Ausztriában, Pakisztánban vagy Csehországban.

 

A program nyertesei egy 3000 eurós ösztöndíjjal gazdagodnak, valamint lehetőséget kapnak arra, hogy megkezdjék karrierjüket a régió egyik legnagyobb energetikai vállalatánál. A sikeres pályázók pedig betekintést nyerhetnek a MOL Group telephelyeire is.

 

A pályázatra 2020. december 15-ig várják a jelentkezéseket.

 

Az ösztöndíjprogram olyan magyar, szlovák, horvát, lengyel, osztrák, cseh és pakisztáni nők számára nyitott, akik jelenleg a felsorolt egyetemek STEM szakirányainak valamelyikén hallgatók.

 

A Dunaújvárosi Egyetem Informatikai Intézetéből és Műszaki Intézetéből várják a hallgatói jelentkezéseket.

 

Több információért látogass el a program weboldalára.