Nem tudod, hogy mérnök legyél vagy közgazdász? Mindkettő területet a magadénak érzed? Nem kell választanod, legyél műszaki menedzser!

A címben megjelölt terület iránt érdeklődők számára elérhető a műszaki menedzser képzés a Dunaújvárosi Egyetemen. A képzés 7 féléves, lehetőség van nappali és levelező tagozatra is. Az államilag támogatott képzésre 320 pont szükséges, 280 pont elérésével pedig önköltséges képzésre van lehetőség jelentkezni, melynek költsége 210 000 Ft félévente.

A képzés során specializációt kell választani, mely ezen szak esetében a logisztika vagy a minőségirányítás lehet.

A képzés célja olyan műszaki menedzserek képzése, akik megfelelő természettudományi, műszaki tudományi, gazdálkodási és szervezéstudományi ismeretekkel rendelkeznek a termékek és szolgáltatások anyagi, informatikai, pénzügyi és humán folyamatai integrált megoldásához, továbbá kellő mélységű elméleti ismeretekkel a képzés második ciklusban történő folytatásához.

Az ideális jelentkező a felvételi tárgyak színvonalas ismeretén túl érdeklődik a komplex probléma megoldás iránt, kellően nyitott az újra, mások véleményére, jól szervezi saját és mások munkáját, idejét. Alkalmazói szintű informatikai ismeretei vannak, eredményorientált és kellő önbizalommal rendelkezik.

Olyan tantárgyak szerepelnek a képzésben, mint például: szerkezeti anyagok technológiája, vállalatgazdaságtan, termék és folyamat minőségirányítása, stratégiai tervezés, stb.

Ha még több információt szeretnél megtudni a képzésről, kattints a linkre: http://uniduna.hu/index.php/muszakimanager

 

Decemberben kezdődik a hivatalos felvételi időszak, de egészen februárig van időd jelentkezni! Válaszd Te is a Dunaújvárosi Egyetemet!

Még bizonytalan vagy valamiben a 2021-es felvételivel kapcsolatban? Akkor katt a linkre: http://www.miertdue.hu/hirek/517-minden-a-2020-2021-es-felvetelirol-menj-biztosra-a-dunaujvarosi-egyetemmel