2020. augusztus 1. és 24. között van lehetőség a jelentkezésre az atomerőmű specifikus szakirányú továbbképzésre, ezúttal bővült a lehetőség, az atomerőművi üzemeltetési szakmérnök képzésen túl az atomerőművi üzemeltetési szakember képzésre is várjuk az érdeklődőket.

Jelenleg Magyarország egyik legnagyobb beruházása és fejlesztése a Paksi Atomerőmű két új blokkjának építése, melynek célja, hogy egy olyan, a kor legszigorúbb elvárásainak megfelelő, kiváló műszaki színvonalú, biztonságosan működő erőmű épüljön fel, amely évtizedekig hozzájárul Magyarország klímabarát villamosenergia-ellátásához, lendületet adva a magyar ipar, kereskedelem és oktatás fejlődésének.

Az Atomerőművi üzemeltetési szakmérnök és szakember szakirányú továbbképzés célja, hogy a képzést elvégző szakemberek magas szintű tudás birtokában pályázhassanak az atomerőművi üzemeltetés területén betölthető állásokra. A szakirányú továbbképzés két féléve alatt a gyakorlatban kiválóan hasznosítható tudást kapnak az energiaipar ezen szegmenséből: alapszintű ismeretekkel gazdagodhatnak az atomerőmű technológiai és üzemeltetéshez kapcsolódó folyamatáról, a nukleáris biztonság alapjairól, az atomerőmű biztonságos működéséről. Mindezzel megalapozhatják jövőjüket egy olyan iparágban, amely a következő évtizedekben kiemelt szerepet tölt be mind a hazai, mind a nemzetközi szektorban.

A szakirányú továbbképzés 2 féléves (megszerezhető kreditek száma 60) gyakorlatorientált képzés.

A szakirányú továbbképzési szakokra az jelentkezhet, aki legalább a meghatározott szakok valamelyikén alapfokozattal vagy mesterfokozattal rendelkezik, illetve a felsőoktatásról szóló 1993. évi LXXX. törvény szerinti szakok, amelyeket a kredit megállapításának alapjául szolgáló ismeretek összevetése alapján a felsőoktatási intézmény kreditátviteli bizottsága elfogad. Felvételi elbeszélgetés alkalmával szerzett pontok szerint kialakított sorrend alapján a felvétel száma korlátozott.

Bejutáshoz elfogadott képzések elérése: https://bit.ly/3j0qTkZ

A tandíj 2020/2021. tanévben a Paks II. Zrt. támogatásának köszönhetően 25 főnek finanszírozott, továbbá lehetőség nyílik korlátozott számban a képzés önköltséges formában történő teljesítésére.

Alapozza meg a jövőjét a képzéssel, szerezzen egyedülálló tudást!

Jelentkezzen 2020. augusztus 1. és 24. között Atomerőművi üzemeltetési szakmérnök, vagy szakember képzésre a Dunaújvárosi Egyetemen. Még a mai napon van lehetőség, ne hagyja ki Ön sem!

A képzésről és a jelentkezésről további információt talál honlapunkon:

http://www.uniduna.hu/hirek/hirek-almenu/1162-atomeromuvi-uzemeltetesi-szakmernok-cikk 

 A kép forrása: www.paks2.hu