2019. novemberében a Dunaújvárosi Egyetem a Tudományos Hét keretében Karbonmentes Energia Szakmai Napot rendezett, mely program egyik kiemelt támogatója volt a Paks II. Zrt.

Hagyománnyá vált, hogy a Dunaújvárosi Egyetem minden év novemberének második hetében Tudományos Hét rendezvénysorozatot szervez különböző szakmai témákban a régió lakosságának.

2019. november 11-én a IV. East-West Cohesion Konferenciával, és a Karbonmentes Energia Szakmai Nappal kezdődött a tudományos esemény. A szakmai nap létrejöttében közreműködött a Paks II. Zrt. is. Egyedi standdal és angol nyelvű előadással tájékoztatták az eseményre látogatókat Magyarország jelenlegi legnagyobb beruházásáról, a Paks II. Atomerőműről.

 

Az eseményről készült összefoglaló videóért kattintson az alábbi linkre:

https://www.youtube.com/watch?v=PIUqG29YYDY

  1. augusztus 1. és 24. között újra lehetőség van jelentkezni az atomerőmű specifikus szakirányú továbbképzésre, ezúttal bővül a lehetőség. Az atomerőművi üzemeltetési szakmérnök képzésen túl, az atomerőművi üzemeltetési szakember képzésre is várjuk az érdeklődőket.

Az Atomerőművi üzemeltetési szakmérnök és szakember szakirányú továbbképzés célja, hogy a képzést elvégző szakemberek magas szintű tudás birtokában pályázhassanak az atomerőművi üzemeltetés területén betölthető állásokra.

A képzésről és a jelentkezésről további információt talál honlapunkon:

http://www.uniduna.hu/hirek/hirek-almenu/1162-atomeromuvi-uzemeltetesi-szakmernok-cikk