A 2020. évi általános felvételi eljárás keretében, 355 fő került felvételre a DUE különböző képzéseire.

Az általános felvételi eljárás során felvettek adatainak feldolgozása folyamatosan zajlik az Egyetem Tanulmányi Hivatalában, a részleteket Lászlóné Kenyeres Krisztina oktatási igazgató ismertette.

Oktatási igazgató asszony elmondta, hogy a felvételt nyert hallgatók részére a felvételi értesítő e-mail formájában kerül első körben megküldésre, ezért kér mindenkit, hogy figyelje az e-felvételi rendszerben megadott elérhetőségét. A papíralapú, bővebb tájékoztatást a jövő hét elején kapják meg az elsőévesek postai úton, amely tartalmazni fogja a felvétel tényét igazoló dokumentumot, valamint egyebek mellett a NEPTUN rendszer rövid ismertetőjét és a Hallgatói Önkormányzat elnökének levelét.

Lászlóné Kenyeres Krisztina, továbbá tájékoztatott Bennünket, hogy a nappali tagozatra felvételt nyertek beiratkozása augusztus 25-28. között, a levelezős hallgatóké pedig augusztus 28. és szeptember 3-4. között kerül megtartásra tervezetten. A beiratkozás mindenki számára személyes.

A beiratkozás időpontja személyre szabott, amelyet a felvételi értesítő tartalmaz. Igazgató asszony felhívja mindenki figyelmét, hogy az értesítőben felsorolt dokumentumok meglétére és bemutatására figyeljen oda, hiszen csak így lehetséges a sikeres beiratkozás.

Tanulmányi Hivatal elérhetőség: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

A Dunaújvárosi Egyetem minden felvételt nyert hallgatónak gratulál az eredményhez!