Forrás: dunaonline.hu

 

 

A felsőoktatási pótfelvételi eljárás során egy képzést van lehetőségetek megjelölni, mégpedig idén először alapképzést tekintve korlátozott létszámban támogatott, a többi képzés esetén önköltséges formában! Ehhez szeretnénk egy kis segítséget adni Nektek!

 

Ha esetleg nem sikerült olyan jól az érettségid vagy nincs nyelvvizsgád/emelt szintű érettségid, akkor sem kell aggódnod. A Felsőoktatási Szakképzés erre mind megoldás, ráadásul csupán 240 elért pont szükséges. Az egyetemi szolgáltatások pedig ugyanúgy járnak, mint az alapképzéseknél. A kilépésnél nem szükséges nyelvvizsga és a szak sikeres elvégzése esetén oklevelet kapnak a hallgatók.

 

Ha érdekel a média területe és a tanulmányaidat gyakorlatorientált helyen szeretnéd elvégezni, akkor a Dunaújvárosi Egyetem televíziós műsorkészítő FOSZK képzését ajánljuk. A felsőoktatási képzési helyek közül a DUE rendelkezik a legnagyobb TV stúdióval, melyet korábban a TV2-vel együttműködve alakítottak ki. Sikerességüket mi sem igazolhatná jobban, hogy számos hallgatójuk valamely nagyobb médiánál helyezkedett el és több, mint 30 médiában tevékenykedő céggel van kapcsolatban az Egyetem.

 

Tantervükben szerepel például a multimédia, a rövidfilmkészítés vagy a fotográfia tantárgyak is. Olyan szakmák közül válogathatsz a sikeres elvégzés esetén, mint például a vágó, grafikus vagy a televíziós operatőr.

 

Dönts jól és jelöld Te is a DUE-t a pótfelvételin!