2020. augusztus 1. és 24. között újra lehetőség lesz jelentkezni az atomerőmű specifikus szakirányú továbbképzésre a Dunaújvárosi Egyetemen.

Az Atomerőművi üzemeltetési szakmérnök és szakember képzéseket a Paks II. Akadémia hat felsőoktatási intézménnyel közösen, köztük a Dunaújvárosi Egyetemmel együttműködésben hozta létre. A Paks II. Zrt. anyagi támogatása mellett kerülnek elindításra a szakok, mely ennek köszönhetően a DUE vonatkozásában 25 fő számára térítésmentes, továbbá lehetőség nyílik korlátozott számban a képzés önköltséges formában történő teljesítésére.

A Paks II. Zrt. számára nagyon fontos a magasan képzett munkaerő, éppen ezért hívta életre a projektcég a Paks II. Akadémiát, amely színvonalas képzési programot kínál, melynek köszönhetően lehetőség nyílik az energetikai és nukleáris iparban való elhelyezkedésre.

A képzést elvégző szakemberek magas szintű tudás birtokában pályázhatnak az atomerőművi üzemeltetés területén betölthető állásokra. A szakirányú továbbképzés két féléve alatt a gyakorlatban kiválóan hasznosítható tudást kapnak az energiaipar ezen szegmenséből: alapszintű ismeretekkel gazdagodhatnak az atomerőmű technológiai folyamatairól, az üzemeltetés folyamatáról, a nukleáris biztonság alapjairól, az atomerőmű biztonságos működéséről.

Jelentkezési időszak: 2020. augusztus 1 - 24.

Jelentkezéssel és képzéssel kapcsolatos információkért kattints az alábbi oldalra:

http://www.uniduna.hu/hirek/hirek-almenu/1162-atomeromuvi-uzemeltetesi-szakmernok-cikk 

Alapozza meg a jövőjét a képzéssel, jelentkezzen a Dunaújvárosi Egyetemre és szerezzen egyedülálló tudást!