Alkalmazott tudományok egyetemeként a műszaki és az informatikai terület kiemelt fontosságú intézményünk életében. Ne hagyd ki Te sem, válaszd az MTMI szakok valamelyikét!

 

A Dunaújvárosi Egyetem a következő MTMI szakokat indította:

  • Gépészmérnök alapképzés: a szak képzésének célja olyan gépészmérnökök képzése, akik alkalmasak gépek és gépészeti berendezések üzemeltetésére és fenntartására, a gépipari technológiák bevezetésére illetőleg alkalmazására, a munka szervezésére és irányítására, a műszaki fejlesztés, kutatás és tervezés átlagos bonyolultságú feladatainak ellátására a munkaerőpiac igényei szerint.

 

  • Anyagmérnök alapképzés: a képzés célja, olyan anyagmérnökök képzése, akik alkalmasak a fémek, polimerek és kerámiák, valamint a korszerű összetett anyagi rendszerek értelmezésére és irányítására. Továbbá az anyagtulajdonságok különböző technikák során történő megváltoztatására, az anyagok szerkezetének és tulajdonságainak vizsgálatára.

 

  • Mérnökinformatikus alapképzés: a képzés célja olyan informatikus szakemberek képzése, akik képesek műszaki informatikai és információs infrastrukturális rendszerek és szolgáltatások telepítésére és üzemeltetésére, ilyen rendszerek fejlesztési feladatainak ellátására és a képzés végeztével rendelkeznek megfelelő tudással a képzés következő ciklusában történő folytatásához.

 

  • Gazdaságinformatikus alapképzés: a szak képzésének célja, olyan gazdaságinformatikusok képzése, akik az információs társadalomban az üzleti és informatikai folyamatokat megoldják, a szervezetek tudásbázisát és az üzleti intelligenciáját növelik, a technikán alapuló modellezés és a folyamatok szabályzása.

 

Még két napod van a sorrendmódosításra, jelöld valamelyik MTMI képzésünk az első helyen. Akkor sincs baj, ha lecsúsztál a felvételi időszakról. A pótfelvételi során lesz lehetőséged egy önköltséges képzésre jelentkezned!

Dönts jól, és válaszd a Dunaújvárosi Egyetemet első helyen! Korszerű laborparkkal, hallgatóbarát oktatással, 3* kollégiummal (akár 5500Ft/ hó összegért az első 10 hónapban) és természetesen gyakorlatorientált képzéssel készülünk a hallgatóinkból kihozni a maximumot!

 

Az„EFOP-3.4.4-16-2017-00022 MTMI szakok népszerűsítése a Dunaújvárosi Egyetemen és vonzáskörzetében” projekt támogatásával!