Legyél Te is vállalkozó előadást tartott a Dunaújvárosi Egyetem 2020. június 25-én az MS Teams program segítségével digitálisan. 

Tancsa István, a tréning és rendezvény, szervezés szakértője, az Atlantis Child Trainer Kft. tulajdonosa volt a tegnapi előadás vendége. Megtudtuk, hogy abban segítik megrendelőiket, hogy felszabadultan tudják élvezni a rendezvényt, amin részt vesznek. Az elmúlt 20 év alatt, 350 céges megrendelésük volt, ebből 260 visszatérő ügyfél lett. A többségüknek személyre szabott programot dolgoztak ki, visszajelzésük alapján ez volt a sikereik legfőbb titka. Ügyfeleik a média, a pénzügyi szektor, a termelői és a szolgáltatói szféra jeles képviselői. 

A hallgatóság belátást kapott, hogy mi az a döntés amikor az ember ott hagy egy sikeres vezetői pozíciót egy multinacionális cégnél és önálló vállalkozásba fog. Többek között szó esett a motiváció fontosságáról a vállalkozóvá válás során, és, hogy kinek ajánlható a vállalkozói forma és kinek nem. 

A nagy sikerű előadást követően még számos alkalommal rendezzük meg későbbi alkalommal a Legyél Te is vállalkozó előadást, így továbbra is érdemes követni az oldalunkat. 

A program az EFOP-3.6.1.-16-2016-00003 programsorozat keretén belül valósul meg.