Ne felejts el jelentkezni a DUE nyelvtanfolyamára, jövőhétig van még rá lehetőséged! Most ingyen van lehetőséged fejleszteni nyelvtudásod!

A Dunaújvárosi Egyetem számos szolgáltatásával kívánja leendő, valamint felsőoktatási szakképzéses hallgatóiból kihozni a maximumot, hogy egyetemi éveik alatt is sikeresek legyenek. Ne felejts el Te sem jelentkezni erre az ingyenes lehetőségre!

A résztvevőknek nyolc - tíz fős csoportokban, 60 órás képzéssel, heti 2x2 óra intenzitással a Dunaújvárosi Egyetem campusán és digitális online formában lesz alkalmuk teljesen díjmentesen fejleszteni meglévő tudásukat. Az elmúlt években számos tanfolyamot indítottunk, melyeknek sikerességét jól mutatja, hogy a kurzuson résztvevő személyek nem sokkal a végzést követően örömmel jelezték az oktatóknak, hogy sikeres nyelvvizsgát tetettek.

A felvétel és a csoportok kialakítása az előzetes szintfelmérő és a jelentkezési sorrend alapján kerül kialakításra. A jelentkezést a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre kérjük, a tanfolyamok kezdéséről és az időpontokról a jelentkezőkkel később egyeztetünk!

#DunaújvárosiEgyetem Az Egyetem, ahol több lehetsz!

A tanfolyam az EFOP-3.4.4-16-2017-00022 projekt keretében valósul meg!