A Nemzetközi Egyetemi Sportszövetség (FISU) 2020. július 6-16. közötti időszakban kerül megrendezésre a 2020 FISU eSports Challenge Football rendezvény.

 

Az eseményen hallgatói jogviszonnyal rendelkező, vagy 2019. január 1. után diplomázott versenyzők vehetnek részt. Korhatár nincs, a hallgatói jogviszonyt angol nyelvű iskolalátogatási igazolással, érvényes diákigazolvány másolattal, vagy diploma másolattal lehet igazolni.

 

Az esemény nemenként 32 fő részvételével kerül megrendezésre. A jelentkezőket a FISU válogatja ki, kontinentális eloszlást is figyelembe véve. Kontinentális kvóták alapján nemenként 8 európai versenyző vehet részt a megmérettetésen. A Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség (MEFS) nemenként 1 főt jogosult nevezni, valamint 1-1 tartalék játékost.

 

Nevezési szándékot a DUE Sportirodája részére lehet jelezni 2020. június 25. 23:59 percig a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen. A Sportiroda továbbítja a jelöltek jelentkezését a MEFS számára. A beérkezett jelölések alapján a MEFS a Digitális Jólét Program (DJP) illetékes munkatársaival közösen választja ki a részvételre javasolt 1 női és 1 férfi versenyzőt, valamint a tartalék játékosokat.

 

A FISU felhívása eredeti nyelven IDE kattintva érhető el.

 

 

 A Dunaújvárosi Egyetemen a sportkommunikáció támogatója az EFOP-3.4.3-16-2016-00017 számú projekt.