Egy újabb Felsőoktatási szakképzési területet szeretnénk megmutatni Nektek! Ezúttal a gazdasági terület iránt érdeklődőknek kedvezünk!

Még javában tart a sorrendmódosítási időszak. Az érettségi megtekintése után Te is jobban tudsz dönteni a változtatásról. Nem lett elég pontod? Nem sikerült az emelt szintű érettségid? Nincs nyelvvizsgád? Nem kell aggódnod, a Dunaújvárosi Egyetemen van lehetőség FOSZK képzésen részt venni.

A Gazdálkodási és Menedzsment FOSZK képzéshez nincs szükség emelt szintű érettségire és 240 pont a minimum ponthatár. A szak sikeres elvégzése esetén oklevelet kapnak a hallgatók és a kimenetelnél a pluszpontok mellett nem szükséges a nyelvvizsga. Az egyetemi szolgáltatások természetesen a FOSZK képzésen hallgatóknak is járnak (pl. kedvező kollégium az első éves hallgatók számára 5500 FT/hó az első 10 hónapban).

A jelentkezők rugalmas tanmenetre számíthatnak, mely során olyan tantárgyakat sajátíthatnak el, mint Közgazdaságtan, Számvitel, Statisztika, Marketing, Munkaerőpiaci ismeretek. Végeztél már el máshol ezek vagy a többi tantárgy közül néhányat? Kreditbefogadási lehetőségünknek köszönhetően nem kell ismét elvégezned.

Ezzel a végzettséggel könnyen elhelyezkedhetsz gazdasági, számviteli, statisztikai, vagy marketinges területen munkatársi pozícióban.

Változtass Te is sorrendet és jelöld a DUE-t az első helyen!