Érdekel az informatika? Gyakorlatorientált képzésben szeretnél részt venni? Ez csak néhány ok, amiért Neked is a DUE-t kell választanod!

 

A Dunaújvárosi Egyetem modern, jól működő Informatikai Intézete a gazdája az egyetem egyik sikerterületének, az informatikai képzési területnek. Az Intézet három tanszékkel rendelkezik, melyek a Szoftverfejlesztési és Alkalmazási Tanszék, a Matematikai és Számítástudományi Tanszék és a Számítógéprendszerek és Irányítástechnikai Tanszék. Mint az egyetem többi területén, az informatikai területen is arra törekednek az oktatóink, hogy a hallgatók számára naprakész, elméleti és gyakorlati tudást közvetítsenek és adjanak át.

Hogy mi is segíti mindezen tudás minél hatékonyabb átadását? A modern, jól felszerelt laboratóriumok, melyek segítségével az iparban is jól hasznosítható speciális ismereteket szerezhetnek hallgatóink.

Emellett ne feledkezzünk meg a partnercégeinknél fennálló remek munkalehetőségekről, akár a szakmai gyakorlat eltöltése végett is.

Ha a hallgatótársaiddal fejlesztenéd tudásod az informatika valamely területén, szakkollégiumainknál erre is van lehetőséged. Öntevékeny körök segítségével, vidám hangulatban, kellemes délutánokat lehet eltölteni egy-egy projekt kapcsán.

 

Informatikai képzéseink:

  • Felsőoktatási szakképzési szakok:
    • Gazdaságinformatikus
    • Mérnökinformatikus

 

  • Alapképzési szakok:
    • Gazdaságinformatikus
    • Mérnökinformatikus

 

Válaszd Te is ezt a szakot, hiszen ennek elvégzésével kiváló lehetőségek várnak az MVM Paksi Atomerőmű Zrt.-nél!

 

Még van lehetőséged sorrendmódosításra, jelöld a DUE-t az első helyen!