A futó és sport alkalmazásokhoz hasonlóan az App lényege, hogy motiváljon és segítsen a fejlődésben, ezúttal nem a sport, hanem a digitális készségek terén. Összhangban a PwC New World New Skills programjával, melnyek globális célkitűzése egymilliárd ember digitális képzéséhez való hozzájárulás, világszerte mindenki számára ingyenesen elérhetővé tettük a Digital Fitness Assessment (DFA) elnevezésű applikációnkat.  

 

Az alkalmazás segítségével 600+ érdekes és interaktív, angol nyelvű, rövid videobol, cikkből, tananyagból podcastból, vezető iparági szakértőktől lehet tanulni arról, hogyan változik a digitális világ és hogyan tehetjük mindennapjainkat jobban szervezetté az új digitális tudásunkat használva, legyen szó felnőttről, vagy középiskolai diákról. Az appot használva több mint 60 technológiai trend témáival kapcsolatban szerezhet a felhasználó tudást és juthat praktikus tippekhez.

 

Mit nyújt az PwC Digital Fitness Assessment (DFA) applikációja?

  • Angol nyelvű szakértői cikkek rövid kivonatait, pár perces előadásokat, rövid összefoglaló tananyagokat, videókat több mint 60 témakör mentén, pl. digitális transzformáció, e-kereskedelem, felhőalapú számítástechnika, kriptovaluta, blockchain, agilis módszertan, biotechnológia, kiberbiztonság, fogyasztói élmény, ipar 4.0, storytelling, robotika, gig economy stb.
  • a felhasználó preferenciái mentén kialakított egyéni, digitális, heti 20-40 vagy 60 perces edzéstervet, az egyéni fejlődés heti visszamérését,
  • ötleteket és tanácsokat családok számára, többek között az okos otthont, a távoli munkát, vagy akár a videójátékokat illetően
  • külföldi jó gyakorlatokat, oktatási segédleteket a virtuális tanításhoz
  • nemzetközi szakemberek egészségügyi és üzleti elemzéseit az állami intézkedések hatásairól, valamint a munkaerőre gyakorolt kockázatokat és következményeket.
  • minden tananyag angol nyelven elérhető.

 

Mivel a DFA angol nyelvű, ezért az angol nyelvismerettel rendelkező hallgatók számára nyújt kiváló lehetőséget a nyelvgyakorlással egybekötött digitális készségfejlesztésre, valamint a munkaerőpiac és a világhoz közeli témák megismeréséhez. De emellett oktatók számára is azt gondolom jó lehetőség az App használata, hiszen a digitalizációt mindannyian együtt tanuljuk, korra és szakterületre tekintet nélkül.

 

Mindehhez mindössze annyi szükséges, hogy az érdeklődők letöltsék a Digital Fitness applikációt az Apple App Store-ból vagy a Google Play Áruházból, és belépéshez használják az automatikusan ajánlott „LRNALL” kódot. 

 

Ha felhasználói támogatásra van szüksége, kérjük, hogy lépjen a felhasználó velünk kapcsolatba a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, vagy további információkért keresse fel irodánk Digital Fitness weboldalát (https://www.pwc.com/hu/digitalfitness).