A Dunaújvárosi Egyetemen is jelenlévő oktatási forma, a duális képzés egy évek óta sikeres működő lehetősége annak, hogy a hallgatók a felsőoktatási tanulmányaik alatt a munkaerőpiacon hasznosnak bizonyuló gyakorlatot és tudást szerezzenek, amelyet a későbbiekben pozitívan hasznosítani is tudnak.

 

Hogy mi is az a duális képzés?

A duális képzés lényege, hogy a felsőoktatási intézményed mellé, ahol az elméleti oktatásod történik, választasz egy partnerszervezetet, ahol a képzési időd alatt, gyakorlatszerzés céljából bővíted ismereteidet. Megtapasztalhatod a vállalati kultúrát, megismerheted a gyakorlóhelyed felépítését és működését, valamint képzett szakemberek mellett elsajátíthatod a választott szakod részleteit valós környezetben. Olyan versenyképes tudást és gyakorlatot szerzel, amely a munkaerőpiacon hatalmas előnyhöz segít a karriered elindításában.

Az átadott tapasztalatok mellett, a partnerszervezet egész évben hallgatói díjazással jutalmazza a munkádat egyéb juttatásokkal, így képes leszel anyagilag függetlenné is válni.

 

Miért érdemes a duális képzést választanod?

Megtudhatod, hogy milyen egy vállalat munkavállalójának lenni, megtapasztalhatod, hogy komolyan vesznek és értékelik a munkádat, emellett biztos lehetsz abban, hogy az ott megtanultak a későbbi karriered során hasznodra fognak válni. A képzésben résztvevő szaktársaiddal erős és hosszan tartó csapattá váltok, akikre számíthatsz a tanulmányaid alatt, illetve akár a tanulmányaid befejezése után is.

A cégek munkaszerződés alapján díjazásban részesítenek egész évben, így az anyagi függetlenséget is megtapasztalhatod.

 

A duális képzésről bővebben itt olvashatsz, ahol több, fontos információval is gazdagabb leszel>>

Emellett látogass el a DUE honlapjára is a képzéssel kapcsolatos információkért, valamint tekintsd meg az Egyetem partnervállalatait is.

 

 

 

 A Dunaújvárosi Egyetem Duális képzését az EFOP-3.5.1-16-2017-00006 projekt segíti.