A koronavírus kapcsán kialakult helyzet alatt is zökkenőmentesen tud folytatódni a Vöröskereszt „Hallgatói véradások 2019-20” nevű programja! Ennek keretein belül a hallgatók nem csak életeket mentenek, hanem értékes nyereményekkel is gazdagodhatnak!

Nagyon fontos, hogy a vészhelyzet idején szükség van vérellátásra, ezért a Vöröskereszt kér minden hallgatót, aki megteheti, látogasson el a lakóhelyéhez legközelebb eső véradásra. Neked csak pár perc, de valakinek az életét mentheted meg vele!

Ezen felül minden hallgatónak szeretnék meghálálni a segítségét. Minden felsőoktatási véradó kap ajándék 1 hónap HBO GO előfizetést és kedvezményt az EFOTT hetijegy árából. Emellett egy nyereményszelvénnyel is gazdagabbak lesznek, melyek által további értékes nyereményekkel gazdagodhatnak. Nincs más teendőd, csak felmutatni diákigazolványod és elkérni nyereményszelvényed!

Ne feledd, a vészhelyzet idején még nagyobb szükség van a segítségre! Ments életeket Te is!

Fontos információkat a vészhelyzet idején itt találtok: http://voroskereszt.hu/hirek/hogyan-zajlanak-a-veradasok-a-veszelyhelyzet-idejen/

A véradási helyszínek pedig itt tekinthetők meg: http://voroskereszt.hu/hogyan-segithetsz/veradas/veradasi-helyszinkereso/