Reméljük, nem felejtetted el, hogy hamarosan lejár a határidő, amíg még jelentkezhettek egyetemünk duális képzéseire! Március 15-ig még megteheted!

Múlthéten a MÁV csoportról hoztunk Nektek egy kis információs csomagot. Ma másik fontos partnercégünkről, az ISD Dunaferr-rel kapcsolatban szeretnénk Titeket informálni.

Neked való a duális képzés, ha a diploma megszerzése mellett pénzt is szeretnél keresni. A cégek alkalmazkodnak a hallgatók tanulmányaihoz, így nem kell amiatt aggódnod, hogy nem tudod a munka miatt sikeresen teljesíteni a vizsgáidat.

Ha ezen kívül egy plusz előnyben szeretnél részesülni, akkor az ISD Dunaferr az egyik legjobb opció számodra. Ezen cég választása esetén nem kell azzal is kalkulálnod, hogy iskola után mennyi időt vesz igénybe elutazni a munkahelyedre. Szóval ha szeretnél ugyanabban a városban dolgozni, ahol a duális képzést is végzed, akkor ez a cég megfelelő választás lehet számodra.

Az ISD Dunaferr a régió vezető acélgyára, mely a múlt tapasztalatait ötvözi a modern kor technológiájával. Ha anyagmérnök, gépészmérnök vagy mérnökinformatikus szakra jelentkeztél, akkor próbáld ki magad Te is náluk és jelentkezz március 15-ig duális képzésünkre!

Egyéb információkért látogasd meg duális képzésről szóló oldalunk: www.uniduna.hu/dualis

ISD Dunaferr duális képzése: http://dunaferr.hu/dualis-kepzes