Korábbi cinkjeinkben láthattátok már, hogy milyen főbb kritériumok vannak, és miért kapható többletpont a felvételiben, de többen jeleztétek, hogy a regisztráció sem egyértelmű!

Mutatjuk 5 egyszerű lépésben a felvételit:

 

1. Regisztráció:

A Felvi.hu oldalán a szokott módon kell. (felhasználónév, jelszó és emailcím, amennyiben nincs regisztrációd, akkor kattints a „regisztráció” kék gombra) Nagyon fontos, hogy ügyfélkapuval tudtok csak jelentkezni majd, így ezt szükséges időközben elintézni.

 

2. Biztonsági kód:

A mailedre kapni fogsz egy levelet, ami tartalmaz egy biztonsági kódot. Ezt a kódot fogja kérni a belépéskor. A középső szegmensben a: „Általános eljárás, 2020. (SZEPTEMBERBEN induló képzések)” kattintva szükséges beírni.

 

3. Jelentkezési adatok:

A mezőket a megadott módon kell kitölteni, amit a rendszer ellenőriz nekünk, és zölddel jelez ha megfelelő, pirossal, ha módosítani szükséges. A jelentkezési határidő lejártáig bármikor módosíthatjuk az adatokat.

 

Négy főbb jelentkezési oldal kitöltése szükséges:

  • A jelentkező adatai
  • A jelentkezés (Itt szükséges megadni a megfelelő intézményt: 1. DUE 2. DUE 3. DUE)
  • A jelentkező eredményei (lásd következő pontunk)

 

4. Dokumentumok feltöltése:

A dokumentumokat scannelve, elektronikusan kell feltölteni, csatolni.

 

5. A jelentkezés hitelesítése!

FONTOS! Csak hitelesítést követően lesz a jelentkezésed hivatalos.

 

Tipp: Ügyfélkapus profil mindenképpen kell majd, így sokkal egyszerűbb, ha már most csinálsz, és azzal hitelesíted a jelentkezésedet.

 

BÓNUSZ TIPP: Ha a Dunaújvárosi Egyetem felsőoktatási vagy alapképzését jelölöd és legalább eléred a minimum ponthatárt akkor biztosan bekerülsz!

 

Dönts jól, válaszd Te is a Dunaújvárosi Egyetemet!

 

Az egyetem, ahol több lehetsz!