2019. december 14-én szombaton véget ért a 2019-es beiskolázási tevékenységsorozat a DUE számára. 2020 januárjában folytatjuk!

Hosszú pár hónap áll a DUE Roadshow mögött. Közel 40 helyszínen népszerűsítettük szeptember óta a Dunaújvárosi Egyetem képzéseit. 2019. december 14-én szombaton tartottuk az idei év utolsó családi nyíltnapját az egyetem berkeiben. Öröm volt a megjelenési helyszínekről jött hallgatókat látni, különösen, hogy még Salgótarjánból és Szolnokról is meglátogatták a diákok az eseményt.

 

Az elmúlt évek egyik legnagyobb látogatottságú nyitott egyetemi beiskolázási rendezvényét tudhatjuk magunkénak. -  Csak az informatika képzés iránt érdeklődők száma több volt, mint a novemberi nyílt nap résztvevőinek száma! - A gazdálkodási és menedzsment és az anyagmérnöki alapszakok népszerűsége volt az eseményen az egyik legnagyobb.

 

Továbbá fontos kiemelni, hogy kétéves felsőoktatási szakképzések iránt érkezett a legtöbb kérdés a workshopok alkalmával, hiszen ezen képzésekre NEM SZÜKSÉGES EMELT SZINTŰ ÉRETTSÉGI!

- Válaszd te is a FOSZK képzést! Biztos út az Egyetemre!  -

A képzési területenkénti campus séták hatalmas sikert arattak. A diákok és kísérőik mindent megtekinthettek, ami az adott képzésre jellemző.

 

Természetesen nem maradhatott el a már hagyománnyá vált nyereményjáték sem! Kisorsolásra kerültek DUE ajándékcsomagok, egy az Escape Code szabadulószoba által felajánlott 4 fős kupon, egy a DUE Maarsk Graphics női vizilabda válogatott által dedikált labda (Lányoknak ezúton is gratulálunk a Magyar Kupán elért győzelemhez!)  és a Harman Kardon duális partnerünk által fejajánlott JBL hangszóró!

 

Köszönjük, hogy eljöttetek a nyíltnapra! Ne feledjtétek a sorrendet februárban!

  1. DUE
  2. DUE
  3. DUE

#DunaújvárosiEgyetem Az egyetem, ahol több lehetsz!