2020. februárjában van lehetőség beadni a felsőoktatási felvételire a jelentkezést, melyhez már szükséges az emelt szintű érettségi. Szeretne továbbtanulni, de nincs meg a bemenetelhez szükséges 280 pontja, vagy az emelt szintű érettségije? Íme a biztos út a felsőoktatásba!

A fent említett bejutási feltételek alól kivételt képeznek a felsőoktatási szakképzésék. A DUE 5 ilyen képzést indít 2020 szeptemberében Gazdálkodási és menedzsment, Gazdaságinformatikus, Mérnökinformatikus, Televíziós műsorkészítő és Műszaki (gépészeti specializáció) szakokon.

 

Miért jók ezek a képzések?

Sikeres elvégzésük esetén oklevelet kapnak a hallgatókNEM KELL AZ EMELT SZINTŰ ÉRETTSÉGI240 ponttal bekerülhet bárki a támogatott képzésre, az egyetemi szolgáltatások ugyanúgy járnak, és a kimenetelnél a pluszpontok mellett nem szükséges a nyelvvizsga.

2019 december 14-én kerül megrendezésre a Családi Nyílt Nap a Dunaújvárosi Egyetemen, ahol a fent látható képzések mellett további 8 alapképzés iránt érdeklődhet!

A rendezvény egyedüliségét jól mutatja, hogy azon kívül, hogy családokat várnak, képzési területekre bontott programmal készülnek az érdeklődőknek, akik jelenlegi hallgatókkal, tanárokkal, végzett hallgatókkal beszélgethetnek a szakokról képzési területenként és megnézhetik az egész Campust a kollégiumtól a könyvtáron át tantermekig. Mindenbe betekintést kapnak, hogy jó döntést hozzanak! A Dunaújvárosi Egyetem partnernek tekinti hallgatóit, sőt vele együtt építi a karrierjüket! Számos módon járulnak hozzá ahhoz, hogy hallgatóik sikeresek legyenek tanulmányi, szakmai és magánéletük terén is.

Élvezze egy modern campus minden előnyét! A Dunaújvárosi Egyetem összesen több mint 15 oktatási és kutatási létesítménnyel rendelkezik. Minden épületük megtalálható a főépület 100 méteres körzetében, ezzel biztosítva, hogy hallgatóinak ne kelljen az óráik között utazgatni. Első éves hallgatóinak a kollégiumot 5500 Ft-ért biztosítja havonta.

Náluk a levelezős hallgatók különösen fontosak. A DUE-n az átlag életkor 33 év és a rugalmas tanrenddel akár évi 15 nap szabadsággal is teljesíthető a levelező tanmenet!

Az rendezvény hivatalos Facebook eseményéhez és a hozzátartozó programért kattintson ide

Messzebbről jön? Jöjjenek már előző nap!

Töltsön egy éjszakát a kollégiumban! A rendezvényre távolabbról érkező diákok, szűlök érdeklődők számára 1800Ft/fő áron tudnak a szervezők kollégiumi szobát biztosítani.

Ha szeretne élni a szállással kapcsolatos lehetősséggel, nincs más dolga, mint írni egy e-mailt a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.

Tájékozódni a www.miertdue.hu honlapon tud!