A pedagógusok értékelési, mérési kultúrájának megújítása témával képzést indít a Dunaújvárosi Egyetem! A képzés regisztrációhoz kötött!  

A képzés célja, hogy a pedagógusok megismerjék a pedagógiai értékelés és mérés céljait, funkcióit és formáit. Ismereteket szerezzenek a fejlesztő és a diagnosztikus értékelés elméletéről és gyakorlatáról, tervezésének sajátosságairól és a pedagógiai folyamatba való beépítés lehetőségeiről. Ismerjék meg a modern mérési módszerek összefüggéseit, a NAT és a kerettantervi értékelés követelményeit, a tantárgyakba illeszthető és azokba nem illeszthető kompetenciák objektív mérésének, értékelésének formáit és módszereit. A képzés végére a résztvevők legyenek képesek kiválasztani azokat az eljárásokat, melyek segítségével a mérési adatok eredményeit önállóan, eredményesen tudják értékelni és értelmezni. Ismerjenek meg módszereket a tudás ellenőrzésére és a tanulók személyiségének jobb megismerésére adekvát mérőeszközök készítésére. Váljanak képessé a mérési eredmények felhasználására a mindennapi munkájukban.

A jelentkezés feltétele: A belépéshez elfogadható pedagógus végzettség egyetem és/vagy főiskola

Képzési idő: 30 óra

A jelentkezés formája: Jelentkezés a következő online felületen, elektronikusan lehetséges: https://nappw.dfad.duf.hu/unipoll/Survey.aspx?surveyid=77445693&lng=hu-HU

 

Jelentkezési határidő: 2019. augusztus 15.

A képzés 10-12 fős csoportokban történik, a jelentkezés sorrendjében történik a csoportok kialakítása, igény esetén több képzési csoport is elindításra kerül. 1. képzési csoport: 2019 augusztus 22- október 31. 10.

 

A képzés költsége: 35.000 Ft

 

Bővebben a képzésről, tanmenetről, jelentkezési feltételekről:  Elérhetőség

 

Felvételi ügyintézés:

Dunaújvárosi Egyetem Tanulmányi Hivatal

Dunaújváros, Táncsics M. u. 1/A (főépület, fsz. 114.)

Tel.:(25) 551-177, 551-254.

E-mail:Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.