2019 júliusában DÍJMENTES intenzív nyári nyelvi felkészítő tanfolyamot indít a Dunaújvárosi Egyetem német és angol nyelvből. Legyél felvételi előtt álló 11-12-es középiskolás, felnőtt, vagy esetleg már FOSZK-s hallgató, jelentkezz bátran!

A felkészítő célja, hogy a jelentkező személyek egy 2 hetes intenzív nyári tanfolyam keretében angol, vagy német nyelvi tudásukat tudják magasabb szintre emelni.  A program kiválóan alkalmas alapszintű tudással rendelkező személyeknek, vagy akár azoknak, akik régebben tanulták a megadott két nyelv valamelyikét, de szeretnék felidézni tudásukat.

Tíz fős csoportokban, 60 órás beszédcentrikus képzéssel, közel két hét alatt a Dunaújvárosi Egyetem campusán lesz alkalmuk teljesen díjmentesen fejleszthetik meglévő tudásukat a jelentkezők. A felvétel és a csoport kialakítása az előzetes szintfelmérő és a jelentkezési sorrend alapján kerül kialakításra.

Jelentkezés: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tanfolyamkezdés: 2019. július eleje

Helyszín: Dunaújvárosi Egyetem

Csoportbeosztás: 10 fő/ csoport

Képzésidő: 60 óra / 2 hét

Választható nyelvek: angol és német

 

A program az „EFOP-3.4.4-16 A felsőoktatásba való bekerülést elősegítő készségfejlesztő és kommunikációs programok megvalósítása, valamint az MTMI szakok népszerűsítése a felsőoktatásban” keretében valósul meg!