1. április 9-én Állásbörze és Karriernapot rendeztek a Dunaújvárosi Egyetemen.

A Dunaújvárosi Egyetem, a Dunaújváros MJV Önkormányzata és konzorciumi partnere, a Fejér Megyei Kormányhivatal „Duna – Munka TOP – Helyi foglalkoztatási együttműködések Dunaújvárosban és járási területén” című projektje keretében állásbörzét rendezett.

A rendezvényen több mint 32 helyi és környékbeli cég vett részt, közöttük oktatási intézmények, ipari munkaerőpiacot képviselő vállalatok, valamint a Szent Pantaleon Kórház, a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság, a Büntetés-végrehajtási Intézet, illetve a Munkaügyi Központ. Az eseményre látogatok munkalehetőségekről, képzésekről érdeklődhettek, tájékozódhattak.

A Karrier Napot dr. Galambos Dénes ipar- és területfejlesztésért felelős miniszterelnöki biztos nyitotta meg. Dr. András István a Dunaújvárosi Egyetem rektora köszöntötte a rendezvény résztvevőit, majd ezt követően Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzat képviselőjének, Izsák Máté megnyitó előadásával kezdődött a program. A hivatalos megnyitót több, az eseményen megjelent cég bemutatkozó előadása követte.

 

A rendezvény a „DUNA-MUNKA-TOP – Helyi foglalkoztatási együttműködés Dunaújvárosban és járási területén” (TOP 6.8.2-15-DU1-2016-00001) projekt keretében valósul meg.