Ha a levelezős szak érdekel, akkor most mutatjuk, miért érdemes a sorrendmódosítás során a Dunaújvárosi Egyetemet jelölni az első helyen!

Szomorúan tudatjuk, hogy

 

Mányi Andrásné

(született: Ónody Erzsébet)

 

életének 78. évében elhunyt.

 

Mányi Andrásné, 1943-ban, Adonyban született. 1977. februárjában kezdte meg munkáját az akkori Nehézipari Műszaki Egyetem Kohó- és Fémipari Főiskolai Kar (NME KFFK) Gazdasági osztály Bér- és munkaügyi csoportjának elődadójaként. 1988. decemberétől a Bér- és munkaügyi csoport vezetőjeként tevékenykedett tovább, ezzel is szolgálva az Intézmény fejlődését.

 

A már önálló Dunaújvárosi Főiskoláról 2006-ban, 63 éves korában ment nyugdíjba.

 

Volt kollégánktól tisztelettel búcsúzunk!

 

 

 

Szomorúan tudatjuk, hogy

Dr. Kántor Károly

volt tanárunk 85 éves korában, tragikus hirtelenséggel hagyott itt bennünket.

Dr. Kántor Károly 1936-ban született, felsőfokú tanulmányait az Eötvös Loránd Tudományegyetem Természettudományi Kar matematika-fizika szakán végezte. 1966-ban pályázott a Dunaújvárosi Főiskola akkori jogelőd intézményébe, matematika tantárgy oktatására. A 70-es évek elejétől számítástechnika irányba szakosodott. Tagja volt az R20 nagyszámítógép használatára kiképzett csoportnak. 1996-os nyugalmazásáig főiskolai docensként főleg számítógép programozást tanított a főiskolán.
   
Nyugdíjasként is folyamatosan dolgozott, dunaújvárosi középiskolákban matematikát és fizikát tanított. Aranyokleveles pedagógus, munkája mellett a Dózsa Lakásszövetkezet igazgatóságának elnöke, egy cikluson keresztül önkormányzati képviselő volt.

Mély fájdalommal és a jó emlékek megőrzésével búcsúzunk.

 

 

 

A Dunaújváros Futsal várja minden 7-14 éves korú gyermek jelentkezését a Nyári Futsal Táborra!

2021.06.16-án a Dunaújvárosi Egyetem és a Dunaferr Labor Nonprofit Kft. együttműködési megállapodást írt alá a Dunaújvárosi Egyetem kisrektori tanácstermében.

A Dunaújvárosi Egyetem "A hazai és a határon túli felsőoktatási intézmények tehetséggondozó programjainak támogatása" NTP-FKT-20-0010 projekt keretében ROBOTIKA játszótér néven tehetséggondozó programot indított középiskolás és egyetemista fiatalok számára.