Elismerő oklevelet és ajándékokat vehettek át 2021. május 12-én a Dunaújvárosi Egyetem csapatának tagjai, akik sikerrel szerepeltek a Roszatom angol nyelvű online feladatmegoldó versenyében. A Roszatom rendezvényét partnerként az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. és a Paks II. Zrt.  támogatta.

A felvételi jelentkezések feldolgozásakor nemcsak azok megfelelőségét ellenőrzik, hanem azt is, hogy minden szükségeset feltöltött-e a jelentkező. Ha nem, akkor hiánypótlási felszólítás érkezik az E-felvételiben. 

A Dunaújvárosi Egyetem ingyenes virtuális vállalatlátogatást szervez a székesfehérvári Adu Alba Kft.-hez!

PÁLYÁZATI  FELHÍVÁS Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata és Dunaújváros Felsőoktatásáért Alapítvány KEHOP-1.2.1-18-2019-00254 „Élhető éghajlatért – helyi klímastratégia és szemléletformálás Dunaújvárosban” című projekt keretében klímavédelmi pályázatot hirdet. 

 A Dunaújvárosi Egyetemen 2021. május 12-én XI. alkalommal került megrendezésre,  a pandémiás helyzetre való tekintette a Teams felületen, a Tehetségnap.  5 szekcióban összesen 34 előadás szerepelt, melyet 36 szerző 20 témavezető segítségével készített. Nagy örömünkre szolgált a levelezős hallgatók csatlakozása és a külföldi hallgatók nagy arányú részvétele.

A következő alapképzésünk, amiről most többet tudhattok meg, az a Mérnökinformatikus alapszak! Akit érdekel a mérnökök és az informatikusok világa, az feltétlen olvassa el cikkünket!