Nincs már sok hátra a sorrendmódosítási időszakból, így aki még nem tette meg, annak mutatjuk, miért érdemes a Dunaújvárosi Egyetemet jelölni az első helyen!

 

Tekintve, hogy az egyetem egy kisvárosban helyezkedik el, így itt mindent egy helyen megtalálsz. Dunaújváros szívében egy egyetemi városrész került kialakításra: 100 méteren belül az összes egyetemi épület megtalálható, 2 percre van buszmegálló, boltok, pékségek, könyvtár és vendéglátóhelyek is. Számos lehetőség pedig az egyetem hallgatójaként kedvezményesen elérhető.

 

Messziről érkezel? Legyél te is kollégista!

Minden első éves államis hallgatónak 5500 Ft havonta az első 10 hónapban a kollégiumi elhelyezés. 3 épülettel rendelkezünk, melyekben 3*-os szobák kényelmét élvezheted. Minden kollégiumi épület rendelkezik tanuló szobákkal, saját internettel, tv eléréssel, szintenként pedig található konyha és mosóhelyiség. A legjobb pedig, hogy mindez az egyetemtől csupán 200m-re található.

 

A Dunaújvárosi Egyetemen nem csak egy NEPTUN kód leszel!

Kis egyetem révén nálunk több ösztöndíj megszerzésére van lehetőséged. Rögtön az első évedben tudsz pályázni az úgynevezett DUE ösztöndíjra (15.000 Ft/hó), ha államis képzésre jelentkeztél. Ezen kívül számos ösztöndíjra tudsz jelentkezni különféle sport, tanulmányi, szociális, vállalati és tehetséggondozási tevékenységért.

Ha mindez még nem volna elég, nálunk könnyedén tudsz Erasmusra is jelentkezni, emellett kutatásokban, ingyenes érettségi felkészítőkön vehetsz részt.

 

Tudtad, hogy a Dunaújvárosi Egyetemen csupán 9%-os a lemorzsolódás?

Ha meggyőztünk, akkor változtass sorrendet és jelölj minket az első helyen!