2021. július 8-ig van lehetőségetek a sorrendmódosítási szándékotokat jelezni a www.felvi.hu honlapon!

A felvételi ezen időszakában lehetőségetek van az eljárás egyik legfontosabb döntését meghozni. A döntés az, hogy melyik intézmény, melyik képzése legyen első helyen, ugyanis nem mindegy a sorrend. Arra a képzésre juttok be elsőnek, amit a rangsorban előrébb helyeztek és meg van a megfelelő pontotok hozzá.

Döntsetek jól! Döntsetek a DUE mellett!

Mutatunk pár indokot, ami hozzásegít a döntés meghozásához:

  • A Paks II. Zrt.-vel közösen kutatási és fejlesztési központot alakítunk ki. A jelenleg is színvonalas, egyes elemeiben egyedülálló gépparkkal rendelkező műszaki területnek egy újabb 1,5 Mrd forintos fejlesztése zajlik. A fejlesztéshez szorosan kapcsolódik, hogy mérnök hallgatóink tanmenetében atomerőmű üzemeltetési tantárgyak kerülnek beépítésre, így nálunk egyedülálló tudást szerezhetsz.
  • A DPR kutatás szerint a Dunaújvárosi Egyetem műszaki területen végzett pályakezdő hallgatói 25%-al keresnek többet az országos átlagnál.
  • Duális partnereink az ipar és szolgáltató szektor jelentős szereplői örömmel szerződnek le hallgatóinkkal, itt szerzett tudásukat gyakorlatiasnak, jónak tartják.
  • Mester-, és szakmérnöki képzéseken helyben tudnak továbbtanulni alapszakot végzett hallgatóink.
  • Biztos bejutás a kollégiumba! Minden felvett hallgatónak a Campus területén található modern, jól felszerelt épületekben, 2, vagy 3 ágyas szobákban biztosítunk helyet. Támogatott képzésre bejutó hallgatóknak az első évben 5500 Ft/hó díj ellenében.
  • Minden egy helyen! Itt nem kell utazgatnod, csak élned és tanulnod! Minden tanterem, labor, műhely, stúdió, kollégium, sportpálya, edzőterem, bowling, erdei tornapálya, uszoda, vendéglátóhely, étterem a Campus területén, vagy mellette van. Az Egyetem a város szíve.
  • Valós tudást szerezhettek nálunk! A képzés tematikáját a munkaerőpiac igényeihez igazítottuk. Nálunk lehetőséged van megtanulni mindazt, amivel már pályakezdőként is sikeres tudsz lenni!
  • Mi kihozzuk belőled a maximumot! A Dunaújvárosi Egyetem alkalmazott tudományok egyetemeként kiemelkedően fontosnak tartja a gyakorlati tudás átadását.
  • Oktatói kiválóság a gyakorlatban! Képzéseink oktatói egytől egyig több, mint 10 éves tapasztalattal rendelkeznek az ipari, gazdasági szektorban. Nálunk a gyakorlati tudás megszerzése garantált.