Ha valaki a tanulás mellett szeretne pénzt is szerezni, mindezt úgy, hogy ne rontson tanulmányi átlagán, akkor bátran tudjuk ajánlani a Dunaújvárosi Egyetem duális képzéseit! Ne felejtsd, hogy augusztusban ismét lehet majd jelentkezni!

A duális képzésben az elméleti oktatás egy felsőoktatási intézményben, a gyakorlati képzés pedig ezzel párhuzamosan egy partnerszervezetnél történik. A duális képzésben részt vevő hallgató a felsőoktatási tanulmányai mellett vállalja, hogy egy minősített partnerszervezetnél a képzési idő alatt gyakorlatot végez. Ennek eredményeként munkatapasztalatot szerez, a szakmai kompetenciáit pedig már a képzés alatt megerősíti.

A DUE több, mint 140 ipari, 35 duális partnerrel rendelkezik és több ezer gyakornoki szerződött hely közül lehet választani.

A Dunaújvárosi Egyetem hat alapszakon indít duális képzést:

  • anyagmérnök
  • gazdálkodási és menedzsment
  • gazdaságinformatikus
  • gépészmérnöki
  • mérnökinformatikus
  • műszaki menedzser

Miért válaszd a duális képzést?

  1. Tanulás mellett pénzt is tudsz keresni, pályakezdőként pedig 3-3,5 éves munkatapasztalattal fogsz rendelkezni!
  2. Versenyképes tudásra tehetsz szert, hiszen az elméletben tanultakat rögtön a gyakorlatban is el tudod sajátítani!
  3. Nagyobb esélyed van a duális partnerintézménynél az elhelyezkedésre, hiszen a vállalatok gyakran ajánlanak állást duális hallgatóknak a diploma megszerzését követően!

 

Jelentkezni a következő linken keresztül lesz lehetőséged, ahol a duális partnereink listája is elérhető: https://uniduna.hu/jelentkez%C3%A9s

 

Fontos, hogy augusztusban ismét lesz lehetőség jelentkezni duális képzésre! Változtass sorrendet, válaszd a Dunaújvárosi Egyetemet!

A Dunaújvárosi Egyetem duális képzéséhez kapcsolódó tevékenységeket az EFOP-3.5.1- 16-2017- 00006 pályázat támogatja!