Digitális kreditszerzés a világ bármelyik egyetemén? Igen, ez is lehetséges! Mutatjuk a részleteket!

„Aki a világ bármelyik egyetemének online kurzusai közül most választ, kivételesen még ösztöndíjat is kaphat! Itt a digitális kreditszerzés ösztöndíj!

A járványhelyzet miatt még mindig korlátozottak az utazási lehetőségek, de az online tanulás új távlatokat nyithat az élmény- és tapasztalatszerzésben. A világ egyetemei online kurzusokkal várják az érdeklődőket, köztük a magyar hallgatókat is. A Campus Mundi ösztöndíj ezért mostantól pályázható a világ bármely felsőoktatási intézményében tervezett virtuális mobilitásra is. Az így teljesített kreditekért 10.000 Ft támogatást biztosít a program, ami 30 kredit megszerzése esetén 300.000 Ft ösztöndíjat jelent egy félévre.

A Campus Mundi virtuális mobilitási támogatásnak köszönhetően a felsőoktatási hallgatók széles köre tanulhat akár Európán kívüli egyetemeken is online módon, bármely képzési szinten (alap, mester, doktori), bármilyen képzési formában (nappali, levelező, távoktatás), a lehető legváltozatosabb tudományterületeken. Az ösztöndíj mindenkinek elérhető: a 100 pontos értékelési rendszerben már 55 ponttól támogatott státuszt kaphatnak a pályázók.

A hallgatók számára egy online félév is biztosítani tudja a szakmai és nyelvi fejlődést, emellett nemzetközi szakmai kapcsolatok kialakítására is van mód. Egy világszínvonalú, akár Európán kívüli egyetemen folytatott részképzés pedig még akkor is kiemelkedő jelentőséggel bír a karrierépítés során, ha az a lehetőségekhez rugalmasan alkalmazkodva, a virtuális térben valósul meg.”

A pályázással kapcsolatos részletes információk a következő linken keresztül érhetők el: https://tka.hu/palyazatok/4888/campus-mundi-osztondij-kulfoldi-reszkepzeshez

Forrás: www.tka.hu