Módosítottál már sorrendet? Ha még nem, lehet, hogy pont ez a szak érdekel téged. Olvasd el cikkünket és jelölj minket az első helyen!

Ezen alapképzésünk 7 féléves és csupán 280 pont elegendő az állami tagozatra való bekerüléshez. Van lehetőség nappali és levelezős képzésre is bekerülni.

Ez az egyetlen olyan alapképzésünk, amelyhez a bekerülésnél nincs szükség emelt szintű érettségire! A sikeres felvételihez egy gyakorlati felvételi vizsga sikeres teljesítése a feltétel, mely egy egyéni elbeszélgetés keretein belül zajlik majd.

A szak gyakorlati felvételi vizsgáján összesen maximálisan 400 pont szerezhető. Amennyiben a Dunaújvárosi Egyetem gyakorlati felvételi vizsgaeljárását választja, a felvételi összpontszám (max. 400 pont) kizárólag az ezen a gyakorlati felvételi vizsgán elért pontszám (max. 200 pont) duplázásával kerül meghatározásra, többletpontok hozzáadása nélkül.

A szakon háromféle specializáció választható:

  • műszaki,
  • üzleti,
  • szolgáltatási

A szakoktató szak fejlesztendő kompetenciaterületei szervesen kapcsolódnak a szakképzés ágazati ismereteihez, az alábbiak szerint:

Szakmai jellemzőiben sajátosan, ugyanakkor hangsúlyosan jelenik meg a gyakorlati (iskola, képzőközpont, tanműhely, taniroda, tangazdaság, vállalat vagy vállalkozás, egyéni, felnőttképzési, a felsőoktatási és szakképzési duális képzési) szakképzésre való felkészítés, ami sajátosan nyilvánul meg a természettudományos, a gazdasági és humán, a szakoktatói specializációnak megfelelő szakmai ismeretekben és készségekben.

 

Ha többet szeretnél megtudni erről a képzésről, akkor kattints a linkre: https://www.uniduna.hu/szakoktato

A 2021-es felvételiről pedig bővebben tájékozódhatsz itt: https://uniduna.hu/felveteli-2021

Módosíts sorrendet és jelöld a Dunaújvárosi Egyetemet az első helyen!

Az„EFOP-3.4.4-16-2017-00022 MTMI szakok népszerűsítése a Dunaújvárosi Egyetemen és vonzáskörzetében” projekt támogatásával!