Ha IT területen tanulsz és érdekelne egy egyedülálló lehetőség, mely a szakmai fejlődésedet segíti elő, akkor ez a cikk neked szól!

A CraftHub nevű cég nemzetközi online versenyt hirdet IT szakos hallgatók számára CraftHack hackathon névvel, melyre olyan innovatív ötletekkel rendelkező tehetséges diákok jelentkezését várják, akik IT területen tanulnak, és jól jönne egy kis anyagi támogatás, hogy valóra tudják váltani az álmaikat.

A CraftHack hackathon nagyszerű lehetőséget biztosít a hallgatók számára, hogy sikeres és tapasztalt szakértőktől tanulhassanak, nemzetközi kapcsolatokat építhessenek és értékes díjakat nyerhessenek egy két napos online esemény keretein belül!

Az ingyenes esemény egy angol nyelvű online hackathon, melyre maximum 5 fős csapatokban regisztrálhatnak a jelentkezők május 26-ig. A hackathon célja, hogy a versenyzők innovatív technológiai megoldásokkal álljanak elő az IT szektor támogatása érdekében.

A verseny május 28. és 30. között kerül megrendezésre teljesen online, a főnyeremény 2500 Euro, azonban a kategória nyertesek is értékes díjakra tehetnek szert!

További részletek és regisztráció a következő linken: https://crafthack.crafthub.events/

A Facebook eseményhez kattints ide: https://www.facebook.com/events/521772259206842