Kedves Felvételiző! Legyél Te a legsikeresebb hallgató az egyetemi éveid alatt!

Várjuk a Te jelentkezésedet is a MÁV duális képzésére, ha a DUE mérnökinformatikus, műszaki menedzser vagy gépészmérnök nappali alapképzésére adtad be a jelentkezésedet és 2021. szeptemberétől szeretnéd az egyetemi tanulmányaidat a duális formában végezni.

Mi is a MÁV duális képzésének a lényege?

Az egyetemi képzésed ideje alatt évente 22 hetet dolgozol nálunk, úgy, hogy a tanulmányaidat ez nem befolyásolja. Szakmai tudásod fejlődését a vállalati tanrend alapján a mentorod segíti és támogatja.

Na, de milyen előnyökkel jár a duális képzés?!

  • az elméleti tudásodat a gyakorlatban is kipróbálhatod, szakmai tapasztalatot szerezhetsz,
  • az egyetem elvégzését követően nem fogsz pályakezdőnek számítani,
  • ha jól teljesítesz, akkor a képzési idő végén nem kell munkahelyet keresned mert állást kínálunk számodra,
  • a képzés teljes időtartamára - nemcsak a gyakorlati időszakra, hanem az egyetemi oktatási időszakra is, - fizetést kapsz. Minden hónapban a minimálbér 75 %-nak megfelelő hallgatói munkadíjat folyósítunk számodra. (2021.februárjától ez 125.600,-Ft/hó juttatást jelent)

Mi hiszünk benne, hogy Tiéd a pálya! Jelentkezz hozzánk!

Hogyan tudsz jelentkezni?

Az alábbi linkre kattintva elérhető a jelentkezési oldalunk:

www.mavcsoport.hu/mav-csoport/dualiskepzes

Meddig jelentkezhetsz?

2021. május 30.

Hogyan leszel duális hallgató?

Ha felvételt nyersz a Dunaújvárosi Egyetem duális képzésben induló alapszakára és a MÁV valamelyik vállalata is kiválaszt, akkor 2021. szeptemberétől duális képzésben kezdheted meg tanulmányaidat.

Kérdésed van? Írj nekünk a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.