A Dunaújvárosi Egyetemen folytatódik a 2015/2016. II. félévben elkezdett Nyelvi Projekt. Az előző félévben a projekt rendkívül sikeres volt, a kurzus végén a hallgatók 90%-a tett sikeres vizsgát.

 A résztvevők a következőket mondták a nyelvtanfolyamról:

 „Gyors, precíz munkavégzés volt. Intenzíven két hónap alatt tökéletes felkészültséggel tudtam abszolválni a nyelvvizsgát.” (Kővári Dániel, mérnökinformatikus szakos hallgató)

„Sokat fejlődött az angoltudásom a kurzuson eltöltött 3 hónap alatt, ennek a kurzusnak köszönhetően most már képesnek és felkészültnek érzem magam a felsőfokú nyelvvizsga letételére. Mindezt a kurzus szervezőinek illetve az oktatóknak köszönhetem!” (Zsolnai Zsófia, mérnökinformatikus szakos hallgató)

„Sok éven keresztül szenvedtem azzal, hogy végre letegyem a középfokú angol nyelvvizsgát. Voltam külön oktatásokon, más helyeken, ahol segítettek felkészíteni. Végül a Dunaújvárosi Egyetemen felkínált egy lehetőséget, ahol megtanították nekünk igazán a nyelvet, a nyelvtan, az egész lényegét. Én csak szívből tudom ajánlani ezt a helyet, itt biztosan sikeresen le tudsz tenni egy nyelvvizsgát kisujjból.” (Nagy Dániel, mérnökinformatikus szakos hallgató)

„Számomra nagyon minőségi volt az oktatás! A tanár rendes volt, mindig megbeszéltük a problémákat. A nyelvtant olyan jól elmagyarázta, mint még senki! Pedig 15 éve tanulom az angolt, mégsem tudtam megérteni úgy, ahogy most. Az ára pedig abszolút megfizethető volt egy ilyen színvonalú oktatásra, amit még a nyelviskolák se múlnak felül!” (Kállai Andrea, gazdaságinformatikus szakos hallgató)

Ebben a félévben is lehetőségük nyílik kedvezményes áron angol nyelvórára járni, mely ráadásul beépül az órarendbe! Az órák keddenként és csütörtökönként az 17-19 közötti nyelvi sávban lesznek megtartva. Ez kiváló lehetőség a nyelvtanulásra, hiszen a munkaerőpiaci érvényesülés szempontjából kiemelten fontos a nyelvismeret. A felsőoktatásból kilépő hallgatók csaknem negyede a nyelvvizsga hiánya miatt nem kapja meg a diplomáját a záróvizsga után.

Terveink szerint két különböző nyelvi csoport indul: egy haladó csoport, ahol a középfokú nyelvvizsgára való felkészítés folyik, és egy középhaladó csoport. A csoportokba történő beosztás az online teszt és egy szóbeli elbeszélgetés eredményei alapján történik.

Ha szívesen tanulna angolul, a nyelviskolák árainak töredékéért, heti 8 órában – amelynek jelentős részét a Dunaújvárosi Egyetem állja -, kérjük, töltse ki a nyelvi tesztet a Neptun -> Ügyintézés -> Kérvények menüpontban 2016. szeptember 16-a 23:59 percig.

Ha bármilyen kérdés felmerülne, forduljon hozzánk bizalommal!

 

Dr. Szabó Csilla Marianna
projektmenedzser
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
+36 (25) 551-229

 

Komáromi Eszter
projektasszisztens
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
+36 (25) 551-108

 

További képek Facebook oldalunkon: itt