Bizony nem egyszerű hallgatóként finanszírozni az egyetemi féléveket, de mindenre van megoldás, ahogy erre is. Ez pedig nem más, mint a Diákhitel!

 

A Diákhitel megkönnyíti tanulmányaidat, de persze nem feltétlen kell a képzésedre fordítanod a kapott összeget. Költheted akár albérletre vagy egyéb megélhetéshez szükséges opciókra, mint például ételre.

Többféle hitel közül tudtok választani, azt pedig fontos tudnotok, hogy ezen hitelek kamata a felét sem éri el a hozzá leginkább közel álló banki hitelfajták (pl. személyi kölcsönök) átlagos kamatának.

A Diákhitel felvételénél nincs hitelbírálat, nem kell jövedelem, sem kezes, sem egyéb fedezet. Kevés kivétellel bármely hallgató igénybe veheti (45 éves kor alatt).

 

Mutatjuk, milyen opciók vannak:

 

DIÁKHITEL1 - SZABAD FELHASZNÁLÁSRA, 1,99%-OS KAMATTAL

Ha a hétköznapi megélhetésedhez szeretnél pénzügyi segítséget, akkor válaszd a rendkívül kedvező kamatozású, szabad felhasználású Diákhitel1-et, akár külföldi tanulmányok esetében is. Idén tovább bővítjük a lehetőségeket, így 2020. augusztus 15-től már havi 150.000 forintot is igényelhetsz, így tanévenként összesen akár 1.500.000 forinthoz is hozzájuthatsz. Amennyiben van ügyfélkapus elérésed, úgy a hiteligénylésedet személyes megjelenés nélkül, online, percek alatt a Neptun rendszeren keresztül, elektronikus aláírással is benyújthatod. A törlesztést csak a hallgatói jogviszony megszűnését követően kell megkezdened, a havi részlet nagysága pedig a jövedelmedhez igazodik.

Részletekért kattints ide: https://bit.ly/2DZimiw

 

DIÁKHITEL2 - KÉPZÉSI KÖLTSÉGEK FINANSZÍROZÁSÁRA, 0%-OS KAMATTAL

Önköltséged fizetéséhez szükséged lenne anyagi segítségre? Akkor a kamatmentes Diákhitel2-t válaszd, melynek segítségével akár a teljes képzési költségedet finanszírozhatod. Az összeget közvetlenül a felsőoktatási intézménynek utaljuk, így az valóban a képzés finanszírozását szolgálja. A Diákhitel1-hez hasonlóan a hiteligénylést online, elektronikus aláírással pillanatok alatt elintézheted, a törlesztést pedig ugyanúgy a jövedelmedhez igazodva, a hallgatói jogviszony megszűnését követően kell megkezdened.

Részletekért kattints ide: https://bit.ly/3fQw8B8

 

DIÁKHITEL PLUSZ - 500.000 FORINT, SZABAD FELHASZNÁLÁSRA, 0%-OS KAMATTAL

A koronavírus miatt kialakult esetleges anyagi gondok enyhítésére kidolgozott kamatmentes Diákhitel Pluszt az intézményedbe való beiratkozást követően 2020. december 31-ig bármikor igényelheted. A maximum 500.000 forint értékben felvehető, teljesen kamatmentes diákhitelt szabadon költheted bármire. A futamidőt 1 és 5 év között Te választod meg, a törlesztést pedig csak egy éves türelmi időszak után kell megkezdened. 

Részletekért kattints ide: https://bit.ly/31D3jCY

 

A sikeres jövőd megalapozásához akár mindhárom termékünket egyszerre is igényelheted.

Mindenkinek azt javasoljuk, mielőtt döntést hoz, tájékozódjon bővebben róla, megkönnyítendő, mutatunk nektek erről egy videót, amiben minden fontos információt megtaláltok: https://www.youtube.com/watch?v=AeDqcomSSLQ

 

Fektess a tudásba, fektess a jövőbe!