A duális képzés egy kivételes lehetőség, számos előnnyel rendelkezik, melyeket most be is mutatunk Nektek!

Ha még bizonytalan vagy, hogy megéri-e a duális képzést választani, mi tudunk segíteni! Mutatjuk miért kihagyhatatlan lehetőség:

Szakmai tapasztalatot szerzel!

A 3,5 éves képzés alatt az oktatás mellett végig bizonyos napokat a kiválasztott cégnél dolgozol. Már az első egyetemi féléved során belelátsz abba, milyen is egy cégnél dolgozni és ezalatt az idő alatt, tanulás mellett tapasztalod meg a képzés gyakorlati részét.

Olyan pályakezdő diplomás leszel, aki szakmai gyakorlattal és szaktudással rendelkezik!

Kilépve majd a nagybetűs életbe, nem kell azon aggódnod, hogy az állásinterjún nem vesznek majd komolyan. El tudod majd mondani, hogy a területen, ahol diplomát szereztél, az egész képzési idő alatt gyakorlatot is szereztél.

Fizetést kapsz a munkádért!

Nem utolsó tény az, hogy ez idő alatt a munkádat fizetéssel jutalmazzák. Így tehát spórolni is tudsz, vagy akár már az egyetemi éveid alatt önállóvá tudsz válni. Mindazonáltal nem csak a gyakorlati hetekért jár a fizetés, hanem a szorgalmi időszakban is kapod mindezt.

Hallgatóként nem csak a fizetés lehet az egyetlen bevételed!

Duális képzésen olyan hallgatók vehetnek részt, akik nappali tagozatos alapképzésen vannak, ezáltal jogosult vagy minden olyan juttatásra, amelyre egyébként az egyetemisták jogosultak, így például az ösztöndíjakra.

Akár munkaszerződéssel a zsebedben is diplomázhatsz!

Ha szorgalmas és lelkes munkaerő vagy, még akár az is előfordulhat, hogy a cég munkaszerződést kínál a diplomád megszerzésekor és így nem kell munkakereséssel kezdened a diplomás napjaidat.

Nem kell aggódnod, hogy nem jut majd időd valamire!

A Dunaújvárosi Egyetem és a partnercég is azért tesz, hogy a duális hallgatónak mindkét irányba jusson ideje, így nem fog egyik sem háttérbe szorulni. A duális képzés úgy van kialakítva, hogy a hallgatónak egy időben csak egy területre kelljen koncentrálnia és a zh-, valamint vizsgaidőszakokra is tekintettel vannak a cégek.

Nem kisebb cégekhez van lehetőség bekerülni, mint a MÁV Zrt. vagy az MVM Informatika Zrt.!

Több, mint 30 duális partnere van a Dunaújvárosi Egyetemnek, így akármelyik szakra jelentkezel, biztos, hogy meg fogod találni a számodra megfelelő céget. Olyan neves és elismert cégek közé van lehetőség bekerülni, mint a MÁV Zrt. vagy éppen az MVM Informatika Zrt., a sort pedig hosszasan folytathatnánk.

Ha szeretnél többet megtudni a duális képzésről, tekintsd meg a honlapot, melyhez kattints ide!

 A Dunaújvárosi Egyetem Duális képzését az EFOP-3.5.1- 16-2017- 00006 projekt segíti!