A Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség Egyetemi Túrasorozatot készített minden egyetemi vagy főiskolai polgár számára!

 

Hívd el barátaidat és szervezzetek egy aktív kikapcsolódást valamelyik túrára!

A túrák között van gyalogos, biciklis és vízitúra is, így bárki válogathat kedvére. Minden túra, minden egyetem számára nyitott, tehát bármely egyetem polgára (hallgató, oktató, dolgozó) részt vehet rajta.

 

Szeptemberi túrák:

  • 2020. 09. 12. TF-től a csúcsra - gyalogos- vagy kerékpáros (Budapest)
  • 2020. 09. 19. Holdvilág Árok körtúra - gyalogos (Budapest)
  • 2020. 09. 26. A pandúri tanösvény és Baja látnivalói - gyalogos (Baja)

 

Azok az egyetemi polgárok, akik legalább 9 túrát teljesítenek a Túrasorozat végeztével (2021. július) sorsoláson vesznek részt, és közülük 5 fő, egyenként 24 000 Ft értékű sportszerutalványt nyer.

A túra alatt készíts érdekes, szemet gyönyörködtető, vagy akár vicces fotókat, töltsd fel az Instagram és Facebook profilod alá #egyetemitura megjelöléssel. A Túrasorozat állomásai alatt készült fotó legjobbjaiból a sajtónyilvános Év Egyetemi Sportolója Díjátadó Gálán fotókiállítást rendezünk, mellyel felidézzük a legjobb pillanatait a túrázásnak. A kiállításra kerülő képek készítőivel az UniSport Hírmagazinban exkluzív interjúkat is készítünk.

Bővebb információkat és a túrák pontos dátumait a linkre kattintva megtalálod: https://mozduljra.hu/cikk/egyetemi_turasorozat2/ 

 

 

A Dunaújvárosi Egyetemen, a sportkommunikáció támogatója az EFOP-3.4.3-16-2016-00017 "A felsőfokú oktatás minőségének és hozzáférhetőségének együttes javítása a Dunaújvárosi Egyetemen és a Milton Friedman Egyetemen" projekt.